Odi vo cetvrtok popladne koga se rastura pazarot vo sarenata dzamija vo tetovo i pobaraj go mamut odzata i ke vidis kako ke ti pomogne od licno iskustvo ti kazuvam
Odi vo cetvrtok posle pladne koga se zatvara pazarot vo sarenata dzamija vo tetovo i pobaraj go mamut odzata ke ti pomogne od iskustvo ti kazuvam0
Odi si slobodno mene devojceto mi zaogjase do 6 godini mnogu pati sme go vratile od smrt jazikot mu propagjase od zamaluvanje on go spasi gospod se najubavo da mu dade
Па прво на доктор се носи, не на бајачки. Бебе е, што треба да прави, како верувате во вакви работи луѓе, одете во црква/џамија, зависи која вера сте, молете се на Бог, запалети свеќи, поседете внатре, а не вакви пагански работи, ниту една вера не го дозволува ова, во ниту еден Куран ниту Библија не е запишано да се верува во бајачи и гатачи, туку во Господ!
И мислиш дека некој со чири ба чири бу ќе го оправи детето? И не одите вие само за децата, за се живо одите, па да ме засака, па на комшијата овцата да му умре па чуда...значи 21 век луѓе ало. Лекар....лекааар
Jas bev taa sto e najmnogu protiv toa. Doktor ne mi pomognal dosega i ete zatoa sum trgnala po takvi raboti. Ako nemas sto da kazes te molam ne osuduvaj i gledaj si ja rabotickata
Ete doktor ne pomognal dosega, i tocno tie paganski raboti na nekoj mu pomognale, pa sekoj ima pravo da veruva vo sto saka.
Прво вака После вака И страв ти е, и не ти е страв. А што треба доктор да помогне за дете што немирно спие? Од кај знаеш дека се плаши детето? Значи во денешно време, интернет имате за по бајачки чаре да барате
Не постои човек кој има посебна моќ пр баење, гатање, излекување тоа се е превара за пари па кој верува во тоа е наивен