Devojki..Blagica nekoja od Gorno Ili Dolno Sonje nesum sigurna bas..Drugarka mi bila sakam i jas da odam ama nesum bas sigurna..Imate slusnato?
Da Ve prasam nekoja od gostivar ima na forumov, da mi kaze nekoja zena vo gostivar sto gleda ama da znae I da pomogne
Zadovolna e...Rabotata e sto nemam odeno po vakvi raboti..Od uroci mi ima baeno zenicka sto ja poznavam mi se ima sluceno 2 -3 pati..A zenava i gledala pa neznam..
Да ... Ќе ти речи гледам жена тенка ,висока. И ти ќе си го поврзиш со некоја Мара комшивката рецимо и ќе си одиш ,ќе се скарам со Мара и толку немаш душмани појќе По некое време криво ќе ти е па ќе подѕирнуваш кај Мара ама таа уште лута ќе ти е и ќе се прај не те гледа (знам и вакви) Сега без мајтап ,знам случаи кај што нешто такво помогнало ,пример пар кој што не можеше да има деца па после пробано се ,од каменот кај св. Никита успеале... Или за истото од Острог. На мајка ми бабата местела половина ,папок и баела од уроци. Ама то некако различно ми е отколку оние гатачите
https://glasno.mk/измамена-кочанчанка-која-дала-златен/ Кога се правите сосила глупави, арно ви прават
Таа е вештерка уште метла и фали да полета Баш во такви затуцани села има по некоја гатачка што појма нема од животот туку само ќе ти каже комшиите или некој роднина ти прави маѓии Овие такозвани гатачки би ги стаила во затвор во самица и таму нека се борат со нивните демони
Mozda Jas nemam ideno samo prasuvam zasto imase tuka mnogu lugje Sto ja falat epten pomagala pogoduvala
Iskustvo od tamu, treba da odish od 3 casot posle polnok da se zapises na spisok i da cekash tuka pred vrata koga ke ti dojde red vo tek na denot , so ogled na toa sto cekaat i drugi 50 moze da te vrati gospogjata zatoa sto raboti do 3 popladne