Lugje Jas samo si prasuvam I nikoj ne odgovara sega pak ke prasam Dali ima nekoj ideno kaj Pero od zelenikovo I da kaze dali znae da gleda I da pomaga.pisete tuka
Pa tuka procitav na forum neznam na koja strana bese.i najvise me interesira stopati pisav za Zana od selo murtino strumicko procitav deka gledala I pomagala.nesum Jas od blisko I zatoa prasav Dali ima nekoj iskustvo od tamu.pozdravce
Dali ste slusnale za toj covek od prilep gledal na kamen.ako nekoj ima ideno neka pise iskustvo od tamo ili broj neka pise
Како тргнале овие гатачиве, на сѐ ќе погледаат. Кој на камен, кој на олово, кој на нз што. Луѓе не се мачете, не си трошете и време и пари на вакви работи. Нема таков човек што ќе ви помогне. Сѐ е до психата.
Помогнете.. Здраво дечки,јас никогаш не сум имала сериозни проблеми со здравје ниту некој од мојата фамилија, но пштом пишувам овде сериозно е.. Имам братче 15год 2,3 месеци има проблем со спиење,се плаши,не збори и чуден е цело време, во последнава недела ниту јаде, катастрофа е сее до однесување.. На доктори секаде фо носевме и по психијстри но ништо нема, го снимафме и на магнетна и секскви снимања имаше и на цело тело и глава НООО ништо нема буквално, и после тоа ни кажаа некој луѓе дека не е случај за доктори можеби некој нешто ни правел на куќата и слично Искренооо ние не дме такви лиѓе што се бавиме со лоши работи,не не интересира ништо но незнам ништо повеќе, бевме на 2 места ни кажаа дека некој непто ни фрлал и затоа братми дека е лошоо и ткаа натака ДАЛИ НЕКОј ОД ФОРУМОВ има слично искуство па да ме упати некаде, бирејќи е сериозна работава,не би сакала не дај боже најлошото да се случиии.... Поздрав се најдобро!
Мила направивме тоа верувај, и пред да де случи пва нешто секогсш сме постеле, сме оделе по манастири цркви, сме купувале за во црква и купувале од таму алишта, алки носиме на нас, имаме и крстени води се верувај ми И никогаш вакво нешто не де случило с не сме правеле лошо буквално и чудно ми е се, ништо не покажува никаде а воопшто не изглефа добро Голема мака, Ти благодарам
Insomnia, the inability to get to sleep or sleep well at night, can be caused by stress, jet lag, a health condition, the medications you take, or even the amount of coffee you drink. Insomnia can also be caused by other sleep disorders or mood disorders such as anxiety and depression. Што значи сте го носеле на доктори секаде ???? На државни ли ? приватни ? Идете во приватна клиника кај специјалист психијатар да го види и да му препише соодветна терапија. Кој те мамел жити се дека некој ви правел нешто на куќата ? Чири ба - чири бу , земјотрес ли ви ја треси куќата од време на време ? Немој да паничиш и немој ѓавол да те тера да се лажиш по гатачки бидејќи нема ефект од нив, може нешто јадат гомна со нивното баење но стварно нема ефект, џабе ќе си трошиш време и пари.
Имаш брат тинејџер кој не збори? Претходно зборел, сега престанува да збори? Има ли интернет, минувал ли долго време на интернет во последно време?
I na privatni imame noseno edvaj ne matkaa prvo nataka navaka ne zezaaa... Zdravstvovo e katastrofa, gi molevme infuzija da ni dadat, se plasime ne daj boze ke se sluci najlosoto..i snimki sekakvi imame praveno i na glavata i celo telo no bema nisto bukvalno, ne pokazuva na smikite,imame prasuvano i doktori preku vrski no ja gledaat snikata i kazuvaat nisto nema zatoa na site se nie. Cudno, a nesaka da spie,napocetokot zboruvase neso gluposti ne povrzani raboti pa potoa nisto,sega nisto ne zboruva so nikoj od nas, nitu saka da jade, ni dadoa samo vitamini i vo drzavna i privatno psihijatar, znaci nisto drugo nema I cudno e se me razbirate... A nie ne sme imale nikakvi problemi, i sekogas sme lugje koi veruvame vo bog i neznam vekje...
Ништо не е чудно во ситуацијава, најверојатно се работи за некое психијатриско пореметување. Дали во Скопје ги правевте испитувањата? Ако е во некој друг град искрено не верувам многу во стручноста и верувам во тоа дека не се замараат. Ниедна гатачка, бајачка ниту пак молење нема да помогне, само соодветна терапија.
Dada vo Skopje, prvo ne motkaa ne doVoluvaa nisto , pa bevme na psihijatar tamu malku samo zboruvase, i proverija se kazaa ne e paihijatriski slucaj, go snimavme i ekg i magnetska sekakvi snimanje i nisto ne pokauzva Toa go velam celo vreme, od Skopje sme nie i tuka imame odeno i drzavna i 8sept,privatni psihijatrii...No nistoo Ii terapija nisto ne ni dadoa samo vitamini neznam iskreno..a cudno se ponasa se plasi neznam navistina..