Nema vrska Slavica od gledanje po 15 sati cekas da dojdes na gledanje pred site gleda vo edno malo sobce Jas Sto pati idev I nisto.na site isto kazuva
Се плашам да одам на гатање, еднаш бев се секавам, доста знаеше бабата да гата ми кажа што ке ми се случи, и тоа навистина се случи. И више од тогаш се заколнав дека више никогаш нема да одам. Можда е подобро некогаш кога некои работи нема да ги знам.
Изгледа не сте го нашле вистинскиот доктор. Те советувам да го однесете на невролог и тоа на приватно Во неуромедика има добри доктори и мислам дека се солидни цените. Можеби малку е непријатно, но пробајте да го оставите сам во ординација со докторот и да поразговара. Него му треба разговор. Можеби има да сподели нешто што во моментов не е спремен за разговор со вас. Тие се стручни и знаат како да пристапат за да си ја отвори душата. За жал, во државните установи најлесен начин им е да дадат апчиња
ima slavica mislam deka ziveese nekade vo poslednite kuki od desna strana a od leva e rekata neli..i posle nagore veke pocnuvase parkot ili sutlak ...ne se sekavam tocno kako se vikase...ova e pred 10 god koga ziveev tamu...e posle toa da ne si napravila kuka nekade na dr mesto i dr sto se sekavam e deka rabotese vo nekoja konf i za gatanje zakazuvase samo popladne
Лажи-пари. Го молзат народот. Овој па (народот де), зинат ко чавче шо чека мајка му да му плукни в уста црвче.
психолошки ги манипулираат, кој размислува рационално ќе ја виде целата заблуда околу гатачки и бајачки
Има некоја гатачка што бае за пост - ковид симптоми? Ми треба да е специјализирана и да не крши живи јајца од чело.