Дали си сигурна дека биле на кафе или се случило нешто друго, по што се заколнале двајцата дека нема да кажат. Сигурна сум дека е вмешан другарот. Се случило нешто и од преголем стрес и траума доведува до вакви резултати. Но и мене ме интересира твоето прашање.
Здраво ,разговарав јас со другарчето но тој ми кажа ништо немало,иако ми е сомнителен откако се дружат бидејќи често знаеше негативно работи да му раскажува на братми,имам прочитано на инста, и тој другар е со разведени родители и има и приблеми во семејството и плус нешто друго мислам,иии тикму затоа сум внимавала на него несакам да тргне по некој прљав пат да кажам... Незнам навистина,најтрагично е што несака да оди никаде, а дијагноза нема буквално никаква верувајте,сетрудиме на секој начин.. Ви благодарам најмногу,се најдобро поздрав
Се ќе биде добро ако мислиш дека другарчево има нешто подобро нека не се здружа повеќе и најубо е да го однесиш во манастир да му прочита ,ништо нема да губите тука ,за добро за него се додека не е доцна..
Dobro utro dobri lugjenca dali postojat magii inaku golem vernik sum i prilicno cesto posetuvam crkva ,da mi kazhete kaj da baram chare i sho e so mene ,vrtoglavica, chuden pogled, povremeni jaki glavobolki,kratok zdiv,pred 2 dena me utepa od bolka zeludnikot a nikad me nema boleno,bukvalno ko da se prevrtuvase i premestuvase taka se osekjav ,pospanost ii citav po net gi imam istite simptomi kao chovek pod crna magija i najpodlozhni sme bile tie st ziveat blisku do bolnica i grobista a ja sum na 50m od grobistata ,sakam mislenje od vas ,fala odnapred,pozz sekoe dobro na site i da go zgazite zivotot pod noze i samo pozitiva i ljubov
Да не се плеснале со другарчето па, тоа искуство да му е траума поради несигурност? Друго - анксиозност исклучивте? Сериозна сум околу прашањава, не се шегувам.
Ako ti si imal/a problemi poradi plesnuvanje so ist pol, ne se site isti Posobro da ne komentirase,nisto pametno ne kaza haha poz
Еве цела тема со симптоми како твоите https://forum.femina.mk/threads/Анксиозност.580/ И наместо бајач гледач посети психијатар.
Батали магии и врагови, твоево ми личи на анксиозност, прогуглај симптоми на истото. Но не сум доктор да се расфрлам со дијагнози, појди прво физички провери се, ако се е во ред тогаш психолог/психијатар. Има лек за се, само не го барајте на вакви места, не се задлабочувајте во такви тематики. Велиш дека си верник, држи се до молитвите, за останатото ти кажав. Секое добро.
Fala mnogu ,jasno mi e se,znam deka se e do mislite u zivotot i kakvi ni se mislitr takov ni e zivotot se mi e jasno i najgolemiot teret sto go vlecheme se bash mislite u nashata glava i koj se pobedi sebe toj e najgolem junak,fala sepak od vasha strana,pozz sekoe dobro
Мене ова најискрено ми е мистерија. Ме интересира дали личноста воопшто ве познава или сте биле некогаш заедно па сега не сте, пробавте со се и уште бајач гледач остана да ви ја среди работата
Дечко ти намерно крие работи од тебе, а ти си толку паметна што мислиш дека се црни магии во прашање, хаха поз
A ti voopsto ne si pametna veruvaj mi Stanuva zbor za brat mi,procitaj se ubavo ako tolku sakas da kom,ne si informirana a samo pametuvas Za zalenje si ajdee bye