Пишете ми ЛП доколку знаете некој/а што прави магии, за љубов ми треба поточно. Итно ми треба!! Ако сте имале искуство со особа што прави магии пишете ми.
Мислење и искуство за Викторија, ми кажаа дека била од Чаир и дека гледала на икони. Како работи период дали некој знае??? Фала.
raboti posle 16h...red ke cekas 5 saati...prednost imaat tie za amajlii sto kostaat 100 evra...spored mene prevara teska
I mene me interesira dokolku dobiesh nekoj konkreten odgovor dokolku bi sakala da mi kazesh pishi mi vo inbox fala ti
Dali moze broj od frosina dokolku imate dali se zakazuva kako raboti moze podetalni informacii ti blagodaram
Девојки дајте ми совет каде да отидам мислам дека некој ми направил нешто лошо. Пред 2 години некој од терасата ми украл моја пижама, блузон од сопругот и една крпа за лице и покрај тоа што теловите ми беа полни со алишта некој ги земал само тие 3 работи. Во домот немам мир, нервозна сум и плашлива, избувлива за секаква ситница. Немам деца сеуште и тоа дополнително ме преоптоварува а имам ужасен страв да одам на лекар за било што кога имам потреба. Јас сум верник и секогаш претпочитам да одам во црква да се помолам за здравје и мир во домот но ова веќе не се издржува и помислувам дека некој навистина ми направил некаква магија. Дајте ми совет некој со слично искуство дали да се обидам да отидам некаде кај некои гледачи или бајачи... сум слушнала за Митко од Градско Балдовци дека бил добар ама не знам стварно не сум одела по такви места. Совет ве молам
На лекар ти е страв да одиш, а во Балдовци не? @Makedonka@ Тоа што нема позитивни искуства треба да ти каже многу работи. Тоа што ти е криво што е така, тоа е лично твој проблем.
Искрени се советите, само вам не ви се допаѓаат, па ви личат на 'јадење гомна'. Ако не ви се допаѓаат, не пишувајте на форум. Не очекувате ваљда сите со вас да се сложат? @mariija не е до украдените парталчиња. Се бориш со неплодност + пандемија има, ич не е чудно да се чувствуваш под притисок и да си нервозна и избувлива. Нема што да ти е страв од доктор. Полошо нема да ти направи докторот, а поарно може. ... за разлика од бајачите, гледачите и таквите. Ќе ти ги земат само парите, а бенефит нема да видиш. Ако бајачи навистина лечеа болести, та и физички, та и психички, немаше ни да има доктори,
mozebi i jas ne veruvam vo magii..ane e ni vazno toa...ama nemozam da premolcam koga sudite koj kade da veruva..koj kade da odi dali vo bardovci dali vo baldovci odminete nesto sto ne ve interesira bre
jas sum med lice..i nikoj ne nasociv dali da odi na lekar ili na bajac mene me interesira tie sto ne veruvaat vo temata zosto ja citaat pa i komentiraat
Оти не сакаме да ви ги земаат парите за џабе. И ако си медицинско лице и претпочиташ бајач, пред доктор, треба да се запрашаш што толку те разочарала медицината? Кај потфрлила со тебе?
citajte kako sto sum pisala a ne vam kako vi odgovara...se soglasuvam deka poveketo se prevaranti,gi lazat lugeto t.e pecalat na tugja maka..ama padobranci sto se eksperti za bilo koja tema strasno me nerviraat i tuka nemozam da ne komentiram...pozz
Контрадикторно е медицинско лице, да верува во гатачи, и да поддржува такви работи. Ајде некој што не се разбира од медицина, ќе сфатам, ама ич ми нема логика, на некој кој е навлезен во таа област, најголем дел од мислењата да му се за тоа кој гатал и како гатал.
Има многу медицински лица кои веруваат во магии и кои препорачуваат гатачи кои "гледаат" на карпи, карти, грав, лечење со води, амајлии, конци, вртење матки и местење папоци. Сум сретнала до сега неколку докторки, а за сестри и болничарки да не правиме муабет. Да не знаеш дали да плачеш или да се смееш
Еве да си се отворам малку и јас. Тетка ми беше опседната со гатачи, бајачи.. Не остана место каде што не отиде и на крај, крајниот резултат ја доведе до лудило, но во буквална смисла. Почна да се плаши, почна да споредува црна боја ме асоцира на смрт, сина на лошо итн., почна да си ѓи толкува работите то и беа кажани и да се плаши. Единствен спас и беше психијатар и фала му на бога колку толку е приберена. Затоа според мене, гатачи, бајачи се ЃАВОЛИ на овој свет.