Го видовме уште ко го постира и што сега? А и да не заборавам, за тоа што го пиша "мака сте имале, абе ајде", да не ти дојде на глава мака каква што имаат мнозина од луѓето тука што бараат помош, никому не посакувам такво нешто а ни тебе
Не го постирав јас. И требаше да научите нешто, ете тоа. Ама да, не е мој проблем, терајте си. Жално е човек темава да ја отвори. А, си редактирала гледам. Маките јас знам каде и како да ги решам, по вакви сатански преваранти сигурно нема да одам. Сестра ми има отидено заради семеен проблем и буквално ништо не се смени. Најпогрешно нешто што може да се направи е да се оди кај вакви ненормални.
Епа баш кажи ни каде и како да ги решиме и ние маките, сподели некое искуство, дај некој совет бидејќи лекари раце креваат од повеќето од нас
Ако е пробем за кај лекар, мислење второ, трето... Не може така да креваат раце. Што проблем е тој да не може лекар да го реши а некој бајач можел...
Во право си, она што е најжално е што не барам за себе туку за член од семејство.. не посакувам да осетат како е да сакаш да помогнеш на некој, а не знаеш како.. поздрав <3
kako shto kazhav, barav informacija, a ne sovet. Inaku, ochigledno imash povishe od 3 minuti. Ne si troshi povekje, nema potreba
Оливера не е вештерка. Вештерка е само за оние кои прават лошо, бидејќи одма ги разоткрие(а на нив тоа не им одговара) Позз