Демоните не ја знаат иднината само сегашноста и минатото. Темава и уште многу теми у подфорумов (скоро сите) од типот астрологија, нумерологија, гатање, јога, медитација, закон на привлечност и др. се опасна зона, сатански терен, чисто предупредување за верниците кои можеби не знаат дека Бог мрази и строго забранува врачарство.
Значи сѐ што не е христијанско е сатанско?Зошто? Што ти згрешила јогата на пример? Ај да не збориме и што некои практики се многу постари и од организираните религии.
Мене јогата ништо не ми згрешила затоа што ја не ја практикувам. Постот се однесува на христијански верници кои залутале на погрешна страна ако ти не си верник не можам да те убедам да не практикуваш јога можам само да предупредам во склад со моите верувања па ти понатаму ако сакаш можеш да бараш одговори што значи јогата според христијанството. Кој бара одговори ќе ги најде нема мене да ме чека да му реплицирам.
На колку бајачи сум отишла за еден мој проблем и пак ништо... А бе што се лажете дека тие измамници дека ќе ви ја предвидат судбината? Таму само вие си ја градите судбината, вие си одлучувате што ќе правите. Се зборува за еден од Куманово дека лечел луѓе дури и од рак. Не знам колку е вистина, но сепак видете си.
Здраво на сите. Дали може да ми препорачате некој гатач или бајач кој навистина си ја знае работата, а нема некоја тарифа. Пожелно е да биде во Скопје или околината на Скопје евентуално поблиските градови. Ви благодарам однапред.
Zdravo dali nekoj ima broj od viktorija vo cair ili nekoe iskustvo ve molam neka mi pise vo lp... vi blagodaram odnapred
Dali nekoj ima iskustvo so Marina od Karpos? Ve molam pisete mi iskustvo i dokolku imate broj, vo inbox
Здраво, закажав кај Дуле од Велес, ми рече во 8 сабајле да сум таму, сакав да прашам дали ќе завршам работа до крај 10? Има многу чекање или си влегуваш точно на терминот? Ве молам некој што бил ако може да ми пише во приватна порака или тука. Ви благодарам...