Samo ke ti kazam I ne sakam da pro Patis kako mnogu luge tuka e togas ke ti bide jasno Ne se Bavam jas …samo kratko ke ti kazam znaci ne se cuvstvuvas dobro ides po lekari neli pocnuvas se da ispituvas se e ok bas se a ti ne se cuvtsvuvas dobro I doktorot ti vika eve ti broj Javi se odi kaj covekot ides covekot te Oprava za. Dve nedeli Znaci Nikoj ne veruvame vo tie Raboti I jas bev skeptic si vikas 21vek vakvi raboti nepostojat ama veruvajte mnogu poveke se aktivni sega Nikoj ne pomislil na takvi raboti ama toa e toa Za zal drugar zlobata kaj lugeto I Ljubomorata e golems i sterna Do utre Moze me da se objasnuvame tuka ama ete be si osetil i te opravduvam sto me veruvas.ama ostavete gi lugeto sto imat maka i problemi da si pomognat
Гледам и читам од вас коментари ,расправии за ништо. Тој што има мака и знае кој бајач е добар и имате позитивно или негативно нека сподели . Тој што нема мака нека излези од темата и нека не комемтира глупости. Секој со свој избор. Овде има членка која таа може да ПОМОГНИ , значи без пари но и пишав на порака бара пари , за целосно е 800 ден или пола 600 ден , то значи за пари а не да помогни. Нема потреба која е таа членка. Имаа бајачи кои не бараат пари а им помогна како што ве читам по коментари.. Навистина секој си има мака и си бараме чаре, се уште не најдов бајач,гледач но споделете ако стварно некој ви помогна.
Свештените Писанија (Библијата, Светото Писмо) на наш јазик се преведени уште во 9. век од страна на светите словенски рамноапостолни просветители. Зошто по 12 векови имаме потреба да користеме туѓ јазик?
Јас ја читам Библијата на англиски па затоа а и англискиов има поголем спектар на зборови и појасно ми е, инаку во одреден дел се согласувам со тебе но сепак индивидуално е.
Брак се спасува со отворен разговор, под услов и двајцата партнери да сакаат да го спасат бракот... не се спасува на бајач, или гатач. Ако не можат смирено да разговараат, нека одат на брачно советувалиште, да ги 'модерира'. Со среќа
Zdravo Jas sum nova na forumot,me interesira Dali ima nekoj ideno kaj Slavica od stip I da kaze iskustvo od tamo.pozdrav