zosto bas slavica..imas li pozitivno mislenje za nea,si bila kaj nea ili nekoj sto bil e zadovolen..sakam i jas da otidam nekade,kaj nekoj sto stvarno znae i pomaga
Девојки пишувајте ми во лична порака ако не сакате вака јавно. Ве молам кажете ми некоја жена или маж што навистина знае да гледа и што ви има погодено и сте задоволни. Ви благодарам
Ajde nekoj licno neka mi kaze dali ima ideno kaj Lence od stip Sto gleda vo manastir Sveti Spas I neka kaze iskustvo od tamu me interesira sakam da odam pozzz
Zdravo na site dali mozeeee da mi ponognete kaj gledarija nekij sto je bil kaj mitko gratski baldov Ili lence stip Ili drugi falla vi no-go
Луѓе, имам или уплав или некоја магија ми е фрлена. Значи овој месец се ми е рамно, некако не знам како да ви објаснам, само ми се плаче, како побркана да сум. Утре ќе ми баат од уплав, а за неколку дена ке одам кај бајач да кажи да не ми е фрлена некоја магија.. Прашањето ми е, дали ви имаат помогнато бајачи и гатачи?
Dali ima nekoj ideno licno kaj Dusica od kavadaci I da kaze iskustvo od tamo,Dali znae da gleda da pomaga.pozdravce
Добро колку работи се изначитав... Знаете ли колку многу вистински пријателства и роднински па и брачни врски се расипаа токму поради ваквите гледарици гледачи бајачи дрн дрн јарина... "Тој и тој пријател/ка ти мисли лошо, ти направил/а магија, завид блабла..." И наивниот и прелажан лаковерен човек оди дома и на сопствениот брат/сестра вели "маѓепсник ми растури животот". Или оди кај пријателот/ката и и го раскинува пријателството на невина личност. Јас сум против гледарици и бајачи и лажни свештеници. Се е објаснето. Толку.