Zdravo dali moze nekoj da mi kaze broj od Dule veles Ili olivera dedebalci imala I nekoja Suzana od veles za Karolina ako imate broj pisete
nema br,ke otides sabajle i red ke si cekas...ako docekas..ima spisok,site tegnat..vlecat..se raspravaat megu sebe..haos so eden zbor..
ako ubavo ja prosledis pufcedijanasteve ke zaprimetis deka nejze i treba psihijatar a ne gatac..ednas fali nekoj pa posle se predomisluva...pa bila nekade pa ne bila..krajot ne i se naoga
Da prasam naprimer Eden den porano li se ode kaj olivera Ili isti den se ode I te zapise na spisok I cekas red
kako ke stasas ke go pobaras spisokot i sam si se dodavas..ne te zapisuva ona..ama guzva strasna bilo...moja bratucedka bese so prijatelki i ne zavrsija rabota a cel den okapale od 6h sabajle...zatoa jas se otkazav...a sakam nekade da otidam...nesto ne mi e vo red zivotot momentalno...baram predlozi iskustva mislenja tuka na femina ama nisto nikoj ne kazuva
ne sum bila...ti kazuvam,sakam nekade da otidam ama nezz kade baram sovet ovde na femina ili iskustvo da spodeli nekoj od ksde sto e zadovolen ama tesko nekako