дечко застани реши си ги сам проблемите, ниту еден гатач или бајач нема да ти ги реши, не пак вештерката оливера од дедебалци свирипичанци ако веќе одиш кај неа да ми кажеш да ти дам една метла од мене да и поклонеш
Не сум толку безобразна, иначе би можела да станам 'гатачка/гледачка' Многу е лесно. Се' што треба е да внимаваш на зборовите и говорот на телото на 'клиентот'.
Џабе пишуваш. Толку страни се изнапишале ехаа .. Него, мислев дека ние жените сме полековерни ама изгледа и доста мажи имало
Е арно де, мислењата што се на место треба да се издвојат и да се пофалат. Ама џабе е како што викаш. Никој не може никому да смени мислење.
Citam tuka na forum deka Lence od stip Sto gleda vo manastir vo nekoe selo tamu nisto ne bara nema taksa koj kolku Dade a posle citam deka barala jagninja da se nosat kaj nea dokolku I se prikazelo.me interesira ako ima nekoj ideno kaj Lence od stip da kaze iskustvo od tamo Dali stvarno pogoduva Dali znae da gleda Dali bara stvarno jagne I red drugi raboti.
Сѐ ќе ти погоди. Дури и иднина. Ти за секој случај и 3 јагниња носи ѝ, да не остане гладна гледачката. Се шегував нормално. Тие што така викат дека гледале, тие се само измамници. Ако имаш проблем кажи го на форумов, ќе ти помогнат членките повеќе.