Hehehe Sto ke pomognes koga ti kaza deka si od kumanovo I Kako da dojdam kaj tebe koga ne se kazuvas koja si kade zivees Jas imam bratucetka od kumanovo
Гледа и на кафе и на стапала, ти си бираш, али ти препорачувам на стапала зошто највеќе така ќе ти погоди. Кога ќе одиш кај неа ќе земеш чевли неперени 2 години и чорапи неперени 2 недели. Она така ми рече зошто стапалата го носеле најголемиот товар на телото ами јас Air Max патики и донедов и тие ниту кило не чувствуваат. Познаници што биле кај неа ми рекоа да и донесам кикирики и Газоза, кога и ги дадов како глушец ги изеде и целото шише на екс хо испи. Тогаш имав кризен период, ама се ми погоди од А до Ш сега се е добро.
Здраво,ми треба контакт број од Марина од Карпош што гледа? Дали може некој да сподели? Бројот што го добив не работи,исклучен е тел. Ви благодарам однапред Поздрав
Dali imate slusnato za Pavlina od stip pisuva deka mnogu znaela da gleda I pomaga,ima li nekoj ideno kaj Pavlina I da kaze iskustvo od tamu.pozdrav
Nema vrska znaci zenata ne gleda tuku te cisti od negativna energija! Kakvi stapala kakvo kafe,narodot od maki prasuva vie majtap si igrate cccc
Не најдов соодветна тема,па морав овде да прашам,ме уби стравот. Денес ја погребувавме баба ми,и јас имам циклус и влегов во црква ама не ми текна моментално потресена од ситуацијата дека имам. Не допира ништо внатре во црквата,а кога дојде редот да се прекрстиме пред починатата нели се оставаат пари на икона и јас оставив пари,ама без да ја допрам иконата,само оставив пари горе над иконата. Дали направив грев?
Фала многу на одговорот.Значи не е грев ако имаш циклус да оставиш пари на икона без да ја допреш? Ме уби анксиозноста и стравот.