Луѓе зошто одите кај вакви жени? Тие не можат да ви помогнат, да ви кажат нешто што се случило во минатото во вашиот живот користат духови од мртви луѓе и демони. Тие ќе направат вашите животи да изгледаат многу лошо и автоматски станувате зависни од жената кај која сте биле. Никој не може да ви помогне користејќи нечисти сили и привлекувајќи лоша енергија и никој освен Бог не може да ви ја каже иднината. Ѓаволот го знае само вашето минато.
Ima li nekoj sega brzo ideno kaj Mira od prilep tuka procitav deka mnogu pogoduvala gledala na ikoni. Ako nekoj imal ideno neka pise iskustvo od tamu pozdravce
Pa prasaj dali imaat ideno kaj Zana stom vekje ti go brojot dale da kazat iskustvo od Zana dali znae da gleda da pomaga. Pozdravce
Морам да се надоврзам. Имам одено не велам не, од бес што би се рекло. Имавме една ненормална комшика и дома најдовме милиони работи подметнати (за кои жените кај што одев ми кажаа). После некоја година бев кај отец на исповед и му кажав дека ме мачи тоа и дека не ми е јасно ако црквата не ги признава, како знаат за нашето минато, па дури и предмети по дома да ми наоѓа а не знае каде и како живеам. Одговорот беше дека освен Бога, никој не знае за иднината, а дека тие знаат за минатото оти се во "пакт" со ѓаволот а иконите се само маска зад се кријат. Исто така ми кажа дека со тоа што ќе одиш кај нив и тие ќе ти кажат нешто за минатото, па ти ќе кажеш на друг па трет, му успева мисијата на ѓаволот а тоа е да оттргне што повеќе луѓе од црквата и вербата во Бога. Ова е црковно обајснување. Лично јас, ни верувам ни би одела повторно. Губење време и пари и најважното енергија.
Bidejki imam slichen problem, so doktori koi mi krevaat so ramenici pola godina, dali nekoja od vas mozze da mi preporacha nekoja bajacka sto vi pomognala? Ili kade pokonkretno da ja baram taa vo Tekija? Iskreno vekje povekje bi odela tamu otkolku vo cekalni na ambulanti.
Zdravo ke moze li da mi go dadete brojot od Zana od kavadarci I dokolku imate ideno kaj nea da mi kazete iskustvo od tamu. Pozdrav