Može da probas da otides lošo mema da vidiš bidejki e so svetcite a za podobro toa e individualno ako ti pobara deka treba da nosiš nešto zaebi każi deka si slaba finansiski pozz
Fala puno za brojot na Zana a da te prasam dali imate ideno kaj Zana na gledanje I da kazete iskustvo od tamu. Pozdrav
Karolina nema vrska od gledanje zenata nasminkana sredena I cela soba od ikoni I koga otidov jas me prasuva za sto sum dojdena taka sto nema veze samo a
I tamo Imam ideno kaj Frosina ma nema veze od zivot samo za pusti pari ako znae da gleda sama ke kaze a ne da isprasuva mazena li si imas Li deca I red drugi raboti taka da ne lazete za kaj nea
Сакам да ве прашам вас што верувате во работиве, како го сфаќате вие "гледањето"? Никогаш не ми било јасно тоа "знае да гледа", што гледа?
Јас мислам дека идат иднината да им ја предвидат или им кажуваат што моментално им се дешава. Тие жени соработуваат со демони и тие им кажуваат се за тоа што им се случува сега, а за иднината не знаат ништо само трескаат од ракав затоа што само еден Бог знае што ќе му се случи на секој. Ова моја претпоставка, сега нека си кажат они што мислат под гледање
Nema nekoi stvarno sto znaat da gledaat samo se e za pari ima nekolku tuka sto gi falat a veze nema at od gledanje. Prvo e Dule od veles kako gi pogagja na lugjeto koga e histeeicen kazuva dve recenici I nisto ne e tocno I plus nedava nisto da go prasas. Karolina od probistip naredila cela soba ikoni I plus taa ne gleda nego koga ke otides te prasuva za sto si dojdena I da te masira po vrat kakvo e toa gledanje. Suzana od Veles na site tri sto bevme isto ni kaza vaka onaka I nema vrska od zivot ni edno nesto neznaese da kaze nagagjanje pa I toa ne tocno.
Dali moze i mene broj da mi dadesh ako ne tie problem se razbira Dali moze kontakt i podetalni informacii