Pisete nekoe iskustvo od gledaci kaj pogagaat kaj znaat da gledaat edno isto prasuvam nikoj ne saka da kaze
Pa citam de ama ako zboruvate za Nada od kavadarci poima nema edno drsko ponasanje I tri pati bev nisto ne pogodi niti mi se ostvari nesto
Taka e imas pravo bev ednas mi kaza vaka vaka vaka ne bidna nisto od toa i posle 5 meseci koga pomina vremeto na cekanje otidov da mu kazam deka nisto ne se slucilo od toa sto mi rece . Pocna da me navreduva sum bila negativna i 300 drugi gluposti sto pojmaa nemaat so mene i mojata licnost taka da ne go preporacuvam
Па нема ни да бидне затоа што треска тоа што ќе му дојде. Сфатете дека не добивате ништо со тоа туку се полошо и полошо ќе ви биде ако идете по такви сатанисти.
Najloso pravite lugje treba da se borime duhovno samite so se sto ni se slucuva site imame iskusenija vo zivotot ...... Trpenie Spasenie
Ne znae nisto Jasmina od rezanovce jas imam ideno nekolku pati bara po 50 evra po 100evra I nisto narod laze
Dali I'ma idemo kaj Lence vo selo argilica stip Gledala vo manastir me interesira dali pogagja dali pomaga
Да можев? Пуу Да ми даде Реин, еден ден модераторство Од корен мењам пола работи овде Ќе мислите Хитлер е жив Нема лабаво кај мене И научете се да спојувате мислења.Прочитајте правилник!
Здраво, никогаш не верував дека ќе пишувам во ваква тема, искрено не сум за вакви работи ама немам ништо против тие што идат. Случајно кај братучедка ми бев и нешто зборевме, па ми спомна како кај неа имало жена што гледа наводно не ни зема пари, не сакав да идам не верувам во вакви работи, ама ајде си реков ќе се насмееме глупости ќе кажува. Меѓутоа, јас имам некои здравствени проблеми фала богу не се сериозни ама сепак ме замисли, жената ми рече ти имаш мака од тој огран ама не се секирај не си ти болна туку има луѓе кои не те обожаваат па така ти направиле, искрена да бидам ме стави во мисла, плус ми вика немој да фрлаш пари беспотребно по лекари на испитувања а буквално со мајка ми зборев дека сакам да идам да се испитам, како женава знаеше????? Сега ме стави во мисла дали стварно ми е тоа од нешто што ми направил некој (мада јас немам некој широк круг на познанства, а одреден период не живеев баш здраво па можно е и од таму да ми се појавил овој проблем) сега не знам што да мислам не дека верувам ама ете...