Temata stvara mnogu ljubopitnost kaj lugjeto i mnogu se reklamiraat demonive sto gataat kako spas .Jas im garantiram na site lugje Sto odat Kaj ovie deka ke se kaat iskreno Eden den I na ova samo ke dodadam Da voskresne Bog I da se rasprskaat neprijatelite negovi neka begaat od liceto negovo onie koj go mrazat !!!!
Zdravo bas me zainteresira Koja e taa zena sto ti gledala I ako sakate pisete mi kako se vika od kade e Ili broj pisete. Pozdravce I se nadevam deka ke mi odgovorite
Jas imam odeno ka Viki Mi kaza deka mi e napravena magija, mi kaza na koi raboti, gi najdov rabotite Mi kaza deka ona ke go sredela toa, ne e problem Na 9 dena se nosi kaj nea voda od crkva Vi kazuva sto treba da se pravi Posle nekoe vreme se odkazav, mi se vide mnogu dolgotrajno
Мене ми треба да ми каже каде ми е направено, да го најдам и да го тргнам, сум била на друго место и жената ми кажа јас ќе го средам, а тоа не ми е од помош, затоа прашувам. Имам слушано и за Дуле од Велес, па сега не знам...
Veze od zivot nemav gledaci I gataci a lazat tuka deka gi pogagjaat koj bre vi pogodi od ovie tuka po forum