ednas od radoznalost i na smeenje jas i drugarka otidovme kaj edna da ni gleda mene mi rece mi imaat napraveno magija, mi rece vo dvorot imame praska (i stvarno imavme) i vo korenot zakopano moja obleka, da ja iskopame i isecat drvoto i izvadat i korenjata jas kazav na moite i kopaa i stvarno vo korenjata imase moja bluza i pantaloni so svoi oci vidov i pak ne mi se veruva kako pogodi i kako se nasle tamu, i pak ne veruvam vo magii
Zdravo jas Sam od radovis kazi mi dali je od strumica Ili od nekoje selo imas li brojo kaj xive ti se molam
не ти е срам вака да манипулираш? Дека постојат ниско интелегентни што ќе ти поверуваат на вакви глупости има да, ама немаат вакви интриги да ти успеат кај сите!! Дајте не наседнувајте на вакви приказни, ве насанка новиов член
Абе види, не се толку криви овие што си прават реклама колку што се криви оние што ги бркаат да им дадат пари за л'жги (а сами викаат никој не помагал)
Holanola dobro napisala deka postojat takvi raboti i navistina jas go delam istoto mislenje no za żal takvi lugje kaj nas se samo 3ca odredeni lugje što ne gi razbiraat rabotite ja koristat makata na lugjeto i doagjaat do odredena paricna nadomest a pritoa mozebi ke napravat i loši raboti otkolku dobri