Jas puno vreme sum na forum Prv pat slusam za Dalibor od Stip. A za Lence sum citala tuka po forum. Ako ima nekoj ideno kaj Dalibor Ili Lence neka kaze iskustvo od tamu pozdrav
Nema vrska Mare minut samo sednes I ke ti kaze ke me castis stom si me nasol. I nisto gluposti nevideni
Ke moze li nekoj da mi dade broj od nekoja dobra vo okolinata na skopje? Imam slusnato za nekoja zena vo petrovec mnogu mi e potrebno... Pozdrav
Zdravo,Zvezdana dokolku si nasla do sega nekoja dobra zena mene mi e mnogu potrebno jas go imam slicniot problem nemozam da vi pisam privatna poraka bidejki ste go zaklucile profilot ve molam da mi dade broj. Pozdrav i ubava vecer vi blagodaram.
Nekoj da mi pishete brojche vo poraka od nekoi dobri gledachi od Skopje. Vidov gi falite Trajanka od Bit Pazar, Anka od Shutka, Mare od Petrovec, mozhe od niv i plus drugi ako ima... Blagodaram.
I jas prasav za Trajanka od bit pazar Neznam dali zenata gleda uste deka mi kazuvaa luge sto idele kaj neja no toa e ored mnogu godini moze ima 8 ako nekoj bil sega nabrzo neka kaze
Zdravo Znam deka napisanovo e od poodamna amam bi sakala da znam poveke za ovaa zena I za tvoeto iskustvo tamu Dali navistina pogoduva? Mozes da mi pises I vo poraka,Fala