Nema greska preobrnyva oci I sve te ispiruva dali si mazen Ili mazena imas li decko imas li deca pa posle nagagjav I toa nisto ne e tocno licno imam ideno.
zdr...moze li da spodelis odnosno da preporacas nekogo...kaj si bila i kade si najzadovolna...hitno mi e..moram da otidam nekade ama preovladuvaat onie sto lazat i zamajuvaat pa neznam kade da odam
I jas baram tuka po forum nekoj stvarno vidovita megjutoa ovdeka se reklamiraat I veze nemat samo treskaat gluposti I veze nemaat od zivot na sto mesta od odveka imam ideno I nisto I neznam kako gi pogoduvaat stom gi falat vista reklama
Zdravo itno mi treba nekoj bajac gatac vidovit sto pomaga vo rasturanje na crna magija ve molam bez osudi koj saka da mi pomogne neka mi pise vo poraka fala.
Еве другарка ми била кај некој Славе од Кравари и све и погодил и ја раскажал иднината и наводно и помогнал и кажал кој и има направено нешто бла бла...... .. Дали е све до психата еве нз, мене без везе ми е некој да ми нагаѓа за мојот живот
Sum bila i kaj Slave od kravari I has nisto ne znae toj nisto ne pogodi a tri bevme plus ti crta ti kazuva kaj da kopas po dvor ama na sekogo my kazuva da kopa a od sve toa nema nisto taka da po mene veze nema a I od drugi sto slysam
Pa na site gi kazuva po dvorovi da kopaat demek imaat zakopano magii I na mene I tie sto bea so mene I'm kaza koreni od drva da vadam da kopam pola dvor cirkusi samo kaj toj Slave si se polni pari a narodot go laze
Другарками беше задоволна од славе дури и ја нацртал куќата и дворот кај што живее... Искрено немам коментар
Вујко ми пред неколку недели кога ни беше на гости исто ни кажа за жена од струмица која што гледа ма кафе и погодува буквално се! Кажала за него за жена му ќерка му па дури и детали дека од зет му не бидува човек дека е коцкар (што стварно е) се се. Па здравје боже во план сме крајот на месецов да отидеме и ние.
Мајка Стоја, според мене никако не одете таму!!! Ќе ви ја наполни главата без везе и ќе ве тера да носите триста ствари, па јагниња, па ако има некој од фамилијата ви шо работи во странство пари бара за да ти помине нешто донација за манастриот треба да дадеш 400 е и да преспиеш таму (плус да платиш за тоа) и ќе ти поминело. Страшно, страшно стара подла жена што кај може ќе проба да зграба многу.
Pa ako sakas pisi kako se vika zenata kade zivee potocno vo strumica rasprasaj se pa pisu mi I jas imam maka.. Pozdravce