Mene mi pomogna, mislam deka pomaga i za strav i uplav jas ne bev za toa no mene mnogu mi pomogna, promenite se pocustvuvaaa za edna nedela..
Neznam na kakov nacin pomaga Dusica me interesira dali gleda na ikoni zasto edni ja falat drugi kazuva at deka neznae da gleda. na kogo da se very a.
Lugje vaka spored mene, pa sea od tuka nataka, vie si znaete, sekoj so svoja glava, so svoe razmisluvanje, samo silna vera vo Bog i prilichno chesto odenje vo crkva e lek za mnogj raboti shto ve izmachuvaat, spored mene, magii ne postojat, nego kje si imame maka u nashiot zhivot, i nekoj period, sea kaj kogo kako, kaj nekoj podolg, kaj nekoj pokratok, ii kje nema reshenie za nashiot problem u toj daden period i makata kje ne natera bukvalno na se, ako treba so mechka kje se borime, ako treba izmetot kje si go jademe shto se vika i urinata kje ja pieme,primeri davam,ne me sfakjajte ozbilno,i izvinete na rechnik, samo za podobro utre, u stanje sme se da napravime, strpete se, trpenie-spasenie, ednostavno bilo recheno toj period da vi bide epten tezhok, ednostavno test i eden vid kazna od Boga, ne se sekirajte, se vo svoe vreme, site si imame tajming u zhivotot,posle padovi, sledat usponi, posle dozhd ise sonce, i obratno sekako, a tie vrachari, tie opasnici, shto manipuliraat so narodot, doprva kje im ja videte poparata na niv, ako ne u ovoj, na drugiot svet, u pekolot kje gorat, NE POSTOJAT MAGII,se e energija i se e psiha, koj veruvashe u niv, za nego postojat, koj ne veruva, ne postojat, imam drugar shto veruva u niv i beshe preokupiran so istite i u Bardovci zavrshi i se nego nekoj mu prai neshto, sea i on sfati deka ne postoele i deka e se do glavata,samo Bog, crkva, pozitivna misla,i eventualno psiholog/psihijatar, aj eve tie shto veruvate, dojdete, naprajte mi magija,i moj sovet, ne idete po takvi lugje, polni se demoni i samo polosho mozhe, ne poarno, a tiw shto mislat deka oni se zasluzhni za nivnoto podobro utro, za nivnoto preporoduvanje, se izlazhale,ednostavno pominal nivniot losh period i Bog odredil da im bide bolje, pozdrav do site vas, imajte ubav den, ubav vikend, ii samo pozitivni misli ii koj saka neka go uvazhi ova, koj ne, neka ide po takvi demoni, vie si znaete, pozdrav se najdobro
Gleda na slika od vas ili za toj sto se odi ima mn ikoni, sega zavisi od slucajot, zatoa jas kazav deka mene mn mi pomogna neka spodelat iskustvo drugi clenovi..