Има, се вика психијатар или психолог и не е воопшто срамота да појдеш бидејќи може станува збор за анскиозност Добредојдовте во 2022 @Fionicka де бе колку си, пола година
Јас почнав да гледам на бојлер. Значи дојдете со вашиот бојлер ама мора да е минимум 80 литри. И гледајте да е наполнет.
I odamna imam procitano za nekoja Mira od prilep sto gledala na ikoni. Dali Ima nekoj odeno kaj Mira od prilep I da kaza iskustvo od tamu. Pozdrav
Ај не моеш уше еднаш да побараш Ало другар.За страв, има состојба се вика Анксиозност. Се иде на психолог Аман Досеа ќе беше ќе те сослушаа
Zdravo za zenicka od strumica nemam slusnato, znam deka imase nekoj covek od strumickite sela mitko baldovci no veke ne gledal i se imal iseleno od kaj sto ziveel, ama ova od muabeti go znam
Zenata nisto ne mi pomogna mene.Za baenje da ke osetis nekoe olesnuvanje ama za da ti pomogne kaj mene nisto
Ne se znae na kogo da se veryva edni zboruvaat deka vrska nemala taa Lence deka cudno se ponasala gledala koj kolku pari ke I dade a pak sega deka bila mnogu fina se pogagjala na kogo da se veruva ima li nekoj ideno sega brzo kaj Lence na gledanje I da kaze iskustvo od tamu. Pozdrav
Nekoj da mi kaze nekoja gatacka bajacka tuka vo skopje hitno mi e i ne stavajte komentari za osuduvanje