Ajde kazete dali ima nekoj covek vo Bitola koj sto mnogu pogagja I pomaga I nekoi informacii da kazete za nego. Pozdrav I pisete
Дечки, ако некој знае некоја жена што гледа на кафе во околината на Скопје ве молам нека ми пише во порака.
Dali ima vo Demir hisar zena Petranka koja gleda I pomaga na lugjeto. Ako ima takva neka mi pise nekoj broj
Kako se vika cove I dali ima nekoj slusnato za nekoj covek od strumicko selo Susevo procitav deka gledal na ikoni. Ako ima nekoj informacija za covekot neka pise.
Ne vi treba vidovit da vi predvide idnina. Vi treba nekoj da vi pomogne da se spasite od makata Definitivno Sinisa od Vinica pobarajte go covekot e hristijanin i pomaga.
Iako navidum sekoj problem e slicen, kaj sekogo e mnogu razlicen. Zavisi od situacijata ke ti kaze dali moze da ti pomogne ili ne.
Od kade be Sinisa od vinica pomaga ne lazete tuka negovata pokojna majka Atigje mnogu znaese a ovoj vrska nema niti znae da gleda samo za pari 20 Ili 30 evra bara za vadenje ziva aj ne se mlatete I ne go falete
Сум слушнала многу позитивни коментари за некој Борче од Нагоричане.. Дали бил некој да сподели искуство
Si bila? Zosto znam covek sto bil i ne zema pari. Covekot pomaga A so ovaa arogancija najdi nekoj esterogenot da ti go potrosi
Pa sum bila nema gjabe da pisam i covek mi pisa tuka a I mene mi barase 30evra za ziva vadenje plus 300den dava sveta vodicka ja neznam na kogo pomaga mi gledase mene I veze nema nisto ne pogodi kako da ne pisam tuka deka neznae stvarno
"Mene mi gledase i nisto ne pogodi" dobro be lugje zarem stvarno vie odite nekoj da vi gleda COVEKOT POMAGA ODGOVORNO ZBORUVAM NE TROPAM GLUPOSTI. Pomaga dokolku imas problem A za gledanje so drugarkite gledajte si na kafe najbolje. Jas poznavam mn lugje sto imale maka Sinisa sto im pomognal. Zboruvam SERIOZNA MAKA