Девојки познавате гатач или бајач во Охрид или Струга? Имам слушнато дека Славе од Кравари мн помагал и све знаел само многу ми е далеку
Не сум била никогаш натака не ни знам каде е Кравари... Ако некој знае за Охрид и Струга нека ми пише
Ako imas maka veruvaj cel svet ke go pomines da go najdes lekot. Cim 100km ti se problem ti nemas maka
Sakam da spodelam iskustvo..ako mozam da pomognam barem na nekogo..odev kaj Viki vo Cair od letovo,nekolku pati..prekinav vrska,go obozavav i sakav na sto dali voopsto da se nadevam na smiruvanje ili ima drug nekoj za mene..mi tvrdese Viki deka me saka i deka ke se smirime do Januari..cekav da dojde Januari,se nadevav..ispadna ne samo sto ne se smirivme tuku vo Januari se ozenil..neznam dali pomaga za drugi raboti megutoa ako odite za ljubovni problemi kaj nea razmislete uste ednas..
Zdravo dali ste slusnale za nekoj postar covek sto gledal na kamen pred kukata i mnogu pomagal od Prilep ako nekoj ima informacija ve molam pisete
Ima li nekoj slusnato za nekoj covek od strumicko selo Susevo deka gledal na ikoni I pomagal. Ako ima nekoj ideno neka pise.
Slave od kravari kaj go najdovte tolkav pat a za edna recenica kopaj tamu kopaj vamy tuka ti e zakopano ovdeka ti e zakopano ono nisto od sve toa niti mi pogodi niti najdov toa sto mi kaza
Dali imate slusnato Ili ideno kaj nekoja Divna gledacka od veles ako ima nekoj ideno neka pise pozdrav
А на кој да му верувам?На поп?? Оџа?? Сите молитви кон бога се пресушени и неисполнети, мојот плач господ не го слуша, па нормално е да барам помош на друго место А ти си била кај него? Не си задоволна?