Samo novi na forum izleguvaat gataci koj e pa sega toj Dragi od Kocani kazete nesto za nego ako imate ideno. Pisete mi.
Никако одење ни кај тој, ми кај тој! Според мене подобро побарај помош во Св Николе кај бараките некој жена која што погаѓала, Каролина од Пробиштип, дедо Борче од Старо Негоричане или пак некоја баба од Струмичко село која што гледала на кафе од овие места каде ти е најблиску помини пробај
Kako se vika taa zena od sveti nikole koja sto pogagja na sto gleda I kade potocno zivee vo sveti nikole ima li broj za zakazuvanje.pisi mi
Vcera bev kaj zenata karsi lira vo karposh,marina, generalno oke bese.. Sea ke vidime ponatamu dali ke ispadne... Neznam dali nekoj od vas bil kaj nea?
Pa da prasam dali ima broj za zakazuvanje dali ste bile kaj Lence na gledanje dali pogagja me interesira pa pisete ako sakate. Pozdrav
Ono znaes tuka deka ima lugje sto lazat I gi falat povekjeto od ovie gledaci a koga ke otides vrska nemaat od zivotot I nemoze nikoj nisto da garantira ama bar da pogodi nesto ovaa Lence, ne mi kazavte koi denovi gleda raboti Ili broj kako bi ja nasla taka jas nesum od sveti nikole. Ako sakas pisi mi
Здраво на сите. Повеќето од вас гледам дека сте заинтересирани за Ленче од Нерези. Најдов контакт од неа,и вртев неколку пати за да се договориме кој ден,ми кажа дека има посебен стан во кој работи спроти зграда кај Сити Мол. Ми напомена дека гледа само на особи над 24 години,исклучиво бара 500 денари и најмалку треба да бидеме 3 особи. Ние бевме 3 да,отидовме на закажаниот термин,ја најдовме зградата и кога и се јавив да ми каже во кој стан е таа само ми крена и веднаш ми спушти,веднаш потоа го исклучи телефонот и неможевме да ја добиеме,чекавме цел час пред зграда. Барем да кажеше денес неможам одете си ќе се договориме за друг ден. После некое време добив порака дека секој си има проблеми и може се да му се случи. Тоа беше моето искуство со Ленче од Нерези.
Здраво,имам слушнато многу убави зборови за него,ке ве замолам ако имате адреса или број на тел пишете ми .
Prv lazov I prevarant bara pari na karpa gleda I laze narod trazi po 1000evra za da ti pomogne I si kupuva gjipovi na nego I kjerka my. Jas imam ideno I nisto pomognato