Девојки во Прилеп или околината Кавадарци, Битола некој што знае да гледа од искуство да предложите? Ви благодарам
Zdravo srcka jas sum nova na forumot te zamolyvam ako sakas da mi kazes informacii za zenata te molam imam problemi
Баталете гледачи, бајачки, оти ќе ви каже нешто неубаво, а вие ќе си го врзете тоа у "крпче" и ќе си направите сами на себе психолошки проблем. Погледнете си ја својата душа, влезете длабоко во неа и анализирајте ја, што мака има, зошто, кои се причините, каде е грешката, од каде дошол проблемот, од каде да излезе. Бидете сами на себе гледач, бајач и исцелител.
Точно е тоа, не велам НЕ, но затоа сме тука ние, форумски пријатели, постари и поискусни, за да ги одвратиме од тој пат на барање решение, кое нажалост носи само полошо а ништо подобро, дури и до паматување на умот.
Koleskha mi ja pofali aleksandra,nekoja nejzina drugarka bila kaj nea i e mnogu zadovolna. Sakav da mi kaze nekoj ovde na forumov dokolku ima iskustvo so nekoj od niv dvete. Koga vekje kazhavte deka ste od Kumanovo dali kje moze da se raspraste? Vi blagodaram odnapred