Здраво луѓенца, јас си имама психички проблеми веќе 1 година и пол дали некој гледач ви помогнал. Сум била на 100 психијатри џабе е. Пишете ми во лична порака.
Viki e mnogu dobra,mene mi pomogna vo mnogu raboti zenata ne zema pari kolku i ostavis tolku no mnogu mi pomogna,blagodarenie na Viki ja dobiv rabotata od sonistata zenata tocno predvide i koga ke imam rabota i deka ke imam odlicna rabota ,sega rabotam vo svedska firma so dobra plata a bev nikoj i nisto blagodarenie na nea,sekoj sto mu treba pomos toplo ja preporacuvam jas odev 3 godini kaj nea bez nitu mal somnez i se sto kaza se ostvari ,taa moze najdobro da kaze koja bev jas ,mi pomogna da se opravam i zdrastveno bidejki bev vo mnogu losa sostojba,imav problemi so rakata nogata i govorot sea sum odlicna si zboram super so rakata sum odlicno , bidejki imam paraliza taa e najdobra ,samo pofalni zborovi imam bez somez zenata pomaga.
Zdravo zenicki,Dali nekoja od vas znae nekoja zena vo blizina na stip,kocani,radovis sto znae da gleda I rastura magii ?
Nema takva Vo stip bese ednistvenata zena Dinka sto znaese da gleda i da pomaga Drugite se prevaranti
Здраво. Ве молам за помош итно ми е.Дали знајте некој во близина на битола или битола што растура магии.Ама стварно да знај..Пишете ми бројче фала ви од срце