Ако навистина сакате помош, одете кај Ленче од манастир Св.Спас, село Аргулица, Штип. Сите други што се со тарифа и што ве враќаат по 5 пати, врска немаат. Жената не бара ништо, оставаш на икони колку сакаш. Сабота и недела се оди, ама сега за време на пости и кога се паѓа празник не се седнува на столот.
Здраво дечки. Ве молам ако некој знае некоја жена што гледа на кафе од Скопје нека ми пише во порака.
Имав прилика да видам една жена во кафич како и "гледа" на друга жена. Немав намера да прислушкувам, дури и ми пречеше што слушам глупости, ама немав избор дека седеа блиску. Ништо не користеше, само и зборуваше, на моменти на мобилен гледаше нешто и ја прашуваше женава многу подопрашања. Поголеми глупости немам слушнато луѓе. Да зборуваш како што ти текне саат време, да збориш без престан, секако дека нешто ќе погоди, откако ја испраша во детали клиенткава. Дури до тоа што јаде и што пие и дали пие јогурт(?!). И собра информации на широко и на длабоко, и после погодуваат што ќе се случело... You don't say? (Insert Nicholas Cage meme here) И се враќале кај неа луѓе. Нормално ќе се вратат, ете им погодила нешто што од авион се гледало Наплаќала по 50 евра од човек. На оваа беспарица стварно ефтиноќа. Ама ако тешка работа е стварно. Не и е лесно. Да седиш во кафич, кафе и цедени сокови да пиеш и да зборуваш со луѓе по цел ден. Маки! Стварно не знам зашто не се фатив со таа работа, досега пари ќе се наполнев?
50е? Смр промашиле професии. Будали, ќе учоме, ќе р'мбаме ко ајвани, а оно имало овци за стрижење за 50 е еден.
Не. Се оди од сабајле околу 9-10, има молитва, треба да бидеш на неа ако сакаш да седнеш на столчето. Откако ќе заврши, тие што сакаат на столот остануваат и еден по еден одат или таа вика кој мисли прво. Пак кажува молитва додека си на столот и после кажува што да направиш откако светците и кажат. Можеби чудно, некој не верува, знам. Ама така работи жената како тие и кажат.
Ima eden covek dojden vo mk sto lekuva.. bev ednas na tretman mn mi pomogna i ti kazuva ako nekoj ti napravil nesto ili ako ti e samo od sebe i si umisluvas.. ako ti napravil nekoj ti kazuva tocno sve koj ne e kako drugive nemozam da kazam blabla..ako ne ti napravil nikoj nisto ti kazuva sto ti e... samo problem e sto mora angliski da se znae.. koj ima problem neka mi pise u poraka ke mu dadam broj Se nadevam ke vi pomogne
Девијќи едно иакуство бев кај дедо Борече од Младо Нагоричани човекот све ми погоди исто така ми кажа што да направам за да бидам подобро