Nikakvi bajaci i gataci ,site se za pari I retko koj pomaga vo toa se uveriv od licno iskustvo samo verba vo Bog I ubava misla,odenje vo crkva vo toa e spasot .
Za tebe moze nema ne navleguvam vo tugoto iskustvo ,kazuvam za sebe mene iskreno zenata mnogu mi pomogna ,ne na ljubovno pole (uste sum bez nikoj za toa nemozam da komentiram) no za zdravje kariera nema sto zenata mnogu mi pomogna i si ja znae rabotava.
Ne bae so ikoni,jas bev greska,obicen covek e Samo ti kazuva sto ti se slucuva I se bas pogoduva za sto Maka si pojden a ne te prasuva nisto da mu kazis,mene SE mi pogodi I teski da mi pomogni,ne e nisto strasno koj ne veruva neka ne odi kaj takvi lugje,jas Samo barav nekoj so iskustvo sto bil kaj covekot
Во една населба на првиот кружен кај охрид,на Ристо Чадо улица населба со мн куќи тесни улички не видов отпад нз дали е истиот Никола се вика стар човек со бастун криви со ногата
Незнам мене еве лично ми кажа се како што ми се случува,значи збор не изустив а тој ми ги опиша чувствата и се друго,мене ми е лошо,ме фаќа како паника, вознемиреност,ми се лоши, наеднаш тахикардија,значи исто така проверив и крв и тироидна испадна тсх хормон мн висок 20.4 ама и кај човекот дојдов бидејќи слушав само добро од кај него што виделе луѓе...
Девојкии хелп.. случајно налетав на жена шо продава гајки, чорапи, хеланки.. несакав ништо ја одбив.. жената полна да ми раскажува за животот.. колку години мажена не мажена и останати работи мислиш цел живот ме знај.. башка извади икони.. ми даде некое дрвце наводно за да ме штитело да сум го чувала во мене и да сум ставела темјан во него.. во мисла ми е дали да го фрлам дрвцето дали да го чувамм.. незнам шо да прам со него.. шубе ми е да го фрлам а од друга страна па и да го чувам
Тоа што ти извадила икона,не значи дека треба да се има доверба во секој и подалеку од такви луѓе . Господ само одлучува и помага, а не такви луѓе се уверив од лично искуство ,купи си икона како амајлија а не дрвца и што се не .поздрав