Nekoj spomna tuka otvaranje na manastir .moze da mi kazete kade Skopje dozvoluvaat da se otvori rano sabalje manastir.
Дали некој бил кај Дуле гледачот, и дали кажува за иднината и што треба да се носи. Пишете ми во приватна порака. Благодарам.
Дали некој познава некоја гатачка бајачка не знам уствари дали е машко или женско, во Огњанци? Само знам дека не се зборува за Маре. Дали некој носел дете таму?
Zdravo, moeto dete ima problem so nespienje, uplav, strav od mnogu raboti nepotrebni, kako da mu e macno za povrakjanje celo vreme(Ispitano na bolnica se e vo red) isto taka ne saka da seta i da odi mnogu, celo vreme e kako pospano, izmoreno... Dali znaete nekoj vo okolinata na skopje koj bi mozel da mu pomogne vo vrska so ova? Ve zamoluvam preeemnogu e itno, brojce, nekakov kontakt da dobijam od nekoja zena sto bae ili pravi nesto. Odnapred vi blagodaram.
Не знам како се викаше, босанка е жената бае за страв ,порано свекрва и баеше на олово , откако почина свекрвата сега она бае.
Јас имам отворано во Чаир, Св. Ѓорѓи, но многу одамна пред повеќе од 10 години, не знам дали уште дозволуваат.
Ве читам и се чудам. Членките бараат кокретна информација а не ваше мислење дали е тоа исправно. Нивна работа е во што веруваат. Ако немате информација и ако не ви се допаѓа темата, одминете ја.
Јас бев ми рече барај ваму - таму работи нешто најдов, нешто не. Ми кажа и работи за иднината па ќе видиме дали ќе се остварат.
Што мислите ме интересира дали Дуле предвидува иднина (не сум била, а сакам дс одам) или Славе од Кравари (сум била ќе видиме дали ќе се оствари тоа што кажа). Сакам ваши мислења.
Zdravo vaka sakam da prasam dali nekoj znae koj što Bae od strav ama da e od skopje bidejki imam bebe 1 mesec ama mnogu se plaši ne saka da spie preku den vo krevetce samo vo race ne saka ni na krevet da spie mnogu se plaši