Nemam brojce a zenata zivee kaj crkvata s. Ilija ja znaat site. Mnogu luge odat so mali deca. Samo vo petok ne raboti
Од овде прочитав за Ленче од село Аргулица Штип па ме интересира дали некој има видено добро од таму? Дали бара повторно и повторно да се враќаш кај неа, всушност на кој начин работи? Благодарам.
Не е страв, рефлекси се. Се штреца од своите движења. Пред да раѓате, прочитајте нешто, распрашајте се. Страв имало, свашта да чуе од вас човек. Ќе давате бебе во раце на секоја будала што ќе ви ја препорачаат тука. Будали луѓе
Zdravo imam edna maka vekje 6g nemozam da ostanam trudna od medicinska strana i dvajcata sme ok se e vored, probuvame normalno ne invitro E sega sakam da prasam dali imate slusnato za nekade da se odi nesto dali pomaga (doktorite vikat se e ok i kaj dvajcata vekje mn vreme potrosivme po doktori) Slusnav za nekoja zena od saraj ama potocno ne znam ni ime ni nisto deka samo 30g ja rabotela ova rabota demek masirala vo stomakot i davala nekoj caj Sekakov sovet mi e dobredojden fala vi
Вака кога читам во државава во секој град, населба село се гледачи видовити имало. Да беше сварно така ќе "цветавме" се ќе знаевме одднапред што ќе се дешава и ќе спречувавме лоши работи...ама не е така никој не може да знае што носи денот...
И тоа котек домакински. И од моја другарка бившата свекрва и рандом луге биле таму за да се растури бракот на синчето бидејки снаава не чине, ама незнаеле дека тој на неа и е стрико и тој незнаел. Случајно за последната "сеанса" девојкава дознава, дека и либето бившо требало да присуствува таму. Се јавува кај него закажува термин, татко и и брат и со неа, и либето и татко му. Од А до Ш испеал за што биле отидени таму и кој биле. А либето абер нема ни кај оди ни за што оди. Татко му пропаднал во земја. А Никола мислел еве брачедот дошол да ме виде. Кога му кажаа за кој прави и што прави, пребледел. Им рекол ам вие знаете дека мене ова ми е занает и дека не е вистина. Ама пак си добил заслуженото.
Ако се решиш за ИВФ да го препорачам доктор Петановски од Ремедика. Од искуство кај блиски пријатели што бараа решение на сите страни, добија близначиња со негова помош. Мене ми водеше 2 бремености (и двете ризични а се помина во ред на крај) и човекот е многу смирен, позитивен, единствена маана беше што кај него има доста гужва, има доста пациентки, но јас само во него имав доверба.
Се согласувам со вашето мислење. Јас после 12 год.брак без некој проблем ни кај мене ни кај сопругот,успеавме со ивф кај Док.Петановски.Топла препорака. Малку сум вон темата,ама морав да споделам.