Ај ве молам за Перо од зелениково некој да ми каже дали уште човекот е жив дали прима, и кога кои денови се оди. Пишете
Имам одено кај Минтас, кај железничка станица е човеков во Скопје. Чисто од љубопитност. Повеќе луѓе знам дека се смееле за него демек вака нака. Мене тие работи што ми ги кажа ми ги погоди ептен. Го најдов од златна книга бројчето се јавив и отидов до кај него. Интересни се овие работи од љубопитност, не верувам дека некој може нешто да помогне од тие луѓе,, се епишано во живот. На мајка ми 2 пати у живот у сон и иде женски глас и и кажува некои работи и се исполнија. За мене беа тие работи , и имав прашано гатач дали ќе биде нешто така , неее нема врска тоа ми кажа. Шо нема врска? Има во пишаното луѓе и тоа мн, ако ве интересира да знаете нешто е интересно дасе разговара со личност која е јасновидец на некој начин, но не знамколку би оќекуваал дека некој од тие јасновидци може да смени нешто на долгорочно ниво,
Petanoski e gomno od covek.Mene mi rece nikogas nema da imam deca.Ama peirodno ostanav bremena.Gnasa ,kako mozese taka da kaze ,a doktor.
Pogore imase nekoj spomnato za petanoski doktorot zatoa spomnav.Inaku za gataci...Begajte od niv sto podaleku
Devojki edno prasanje..Vo ognjanci se dve Rabije i Suada ili taa Suada e svekrva na Rabije pa i ima ostaveno?? Dali e ziva taa Suada ?
Kakvi gatacki,kakkvi bajacki ova posebno so bajackive strasna rabota... Abe onie po strastvo noz ne im e ,ova samo kaj nnas go ima na balkanot