Zdravo na sto gleda ruzica tarot karti ili nesto drugo ako moze poveke info za nea i brojot na telefon blagodaram pozz
Каде се наоѓа во кисела вода? Јас живеам во кисела вода не сум чула до сега ништо за неа. Ако сакате пишете број тука или во инбокс. Фала
Манипулатор е ,ќе ти каже донеси јагне ако не ќе абортираш, опасна е, немаш потреба од неа подобро иди на психијатар,се такви чудни манастири се вон закон.глупост
Не знам, јас бев и не поминав така како што викаш. Прв пат слушам некој такво нешто да каже за неа. Не дека ја бранам, не ми е ништо таа, ама дека манипулира и бара нешто за неа лично, тоа не е така. Нема тарифа за нешто, не ти кажува дека некој нешто ти направил, само одговор на молитвата ако седнеш на столот.
Eden pise deka mnogu pomagala taa Dusica od kavadarci I pogagjala drugi pak nisto ne pomaga ne si go gubete vremeto so Dusica, na kogo da se veruva.
Кај Никола ко дете имам одено - за будалија. Некои рандом работи ко не давај во коса да ти чепкаат ,немој да разменуваш алишта со другарки ми препорача и не се сеќавам што ми кажал за гледањето. Јас мислам подобро да си се свртите према господ и вера ,пример на острог ,света Ана малоишта ,некои такви места отколку по гатање и баење.