Ako saka nekoj poveke info za toa koi navistina gleda i ima darba i mok od boga majka bogorodica i site svetii i bozjite angeliti pisete mi Na pravo mesto ke bidete
Eee kolku pati sve edno isto pomaganje tuka a se kazuva od kumanovo deka e od porano znam pa kazi se koja si gledacka od kumanovo kade zivees. Ako e nekoj tolku pobozen ne bi trebalo da se krie. Uste od korona ja znam pisuvase deka gleda, pomaga
Шо бидна Бевте? Како Мина? Болна жена е таа , ништо свето,нека каже еден што имал ќар од нејзе Анте ме има сексуално злоупотребено, уште на 14 години, наводно да лечи црна магија на моите,на само горе кај него во собата, додека моите чекаа долу у куќата у Џумајлија. моите ненормални шо воопшто ме носеле со нив на такви места, наводно ради магија на бизнисот на татко ми
На крај испадна дека и Марија нема врска… Има зена од Струмица што гледа на кафе и погаѓа се, а исто и задоволни сме последниве години и од жена од Пробиштип
Neznam za taa zena od strumica imam od tuka procitano deka e pocinata baba Marija. A koja e zena od probistip ako sakate pisete mi.
Здр дали познавате жена која знај навистина да гледа се работи за голем проблем не можи да се среди медицински . Пробувано е на сите начини