нцнцнц страшно.. имам слушнато за тој дебејак дека таков бил манијак… ама ретко која девојка или жена ќе каже вака јавно што и правел.. Исто и кај еден Миле од Кочани бев јас како помала со моите и тој комшивката наша ја фаќал за градите и исто и на другарка сестра и беше ја фаќал и доле… само ете у моментот и било страв да пријави и да каже на нејзините.. што е голема грешка, али дете не е свесно што е паметно с што не нзм какво искуство сте имале вие, а ние и наши роднини и пријатели што имаат одено сите сме задоволни… Починат е ви го пишав
Може ли број и повеќе информации од жената од Струмица? Дали некој има мобилен од Душица од Кавадарци, на фиксен не се добива, а не сме од таму за да закажеме :/
Ma lazat I gajle nemaat a lugje od maka idat po bel svet I sve gjabe samo za pari I nisto ne pomagaat bar po mene znam
Здрсво фали има некој од групава шо имс појдено во Кочсни ксј некојс женс шо погаѓала мн нс тарот карти?
Zdravo dali nekoj slusnal za nekoja zena Vladanka od Banjani dali ima nekoj broj na telefon ili ima nekoja informacija za nea