Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Таа со ножеви фрла демек ја брка црната магија, недај боже да те погоди, вака е смешно ама дај бре не си играјте, башка се наоѓа богу иза леџа, појма нема само пари бара и треска глупости што имаш дома во јастук во душек, ненормален народ каде иде

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  2. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Штом една Владанка што фрла со ножеви стана прочуена, само напред. Немам зборови, разбирам и мака и се, ама ова е се забегано :|

3. baby-blue-eyes

baby-blue-eyes Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Lele navistina li frla so nozevi a mene edna prijatelka mi ja ispofali deka mnogu znaela deka bila pobozna zenata vi blagodaram za odgovorot

4. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Има икони кај креветот ставено и на маса , демек на слика гледа и истата ја става на помала икона и ако падне имаш магија а она со ногата ја занишува масата доле (апла провидно) :rofl: тоа е на крај прашува дали сакаш да ти ја разбие магијата и иде кон вратата а ти седиш на кревет и два ножа фрла и зависи како ќе останат...господ нека и прости ако знае што прави :rofl: а се наоѓа некаде накај последна 61 или 71 како и да е местото е богу иза леџа како што реков.

Последна измена: 16 октомври 2022
  5. baby-blue-eyes

baby-blue-eyes Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Vi blagodaram za odgovorot ubavo mi objasnivte se da ne se lazam da odam ocigledno deka me izlazale za nea deka znae da pomaga blagodaram uste ednas na iskreniot odgovor

6. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Јас сатари ќе фрлам

На ElenaOfRivendell, MeowMeow, Guns N` Roses и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Хахахахахах не руши рејтинг на Владанка :rofl: не, сериозно некој ја смета женава за саглам??? :x луѓе освестете се :!:

8. Fionicka

Fionicka Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2021
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    95
    Pa kako ne Eden pise dobro Eden loso za taa Vladanka pa ima li nekoj stvarno ideno kaj nea mnogu ja falat ako ima nekoj sega brzo ideno neka pise. Pozdrav

9. Fionicka

Fionicka Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2021
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    95
    Prv pat slusam za, takov covek kazete nesto povekje dali gleda na ikoni dali pogagja dali pomaga.

10. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.531
    Допаѓања:
    15.757
    :o
    На кај ги фрла ножевите?
    giphy.gif

На ElenaOfRivendell, MeowMeow, franca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. EmilyVan91

EmilyVan91 Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2022
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Dali mozi informacija I za mene

12. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Значи, седиш на кревет и она иде накај вратата со два или еден нож не знам точно и свртена со грб накај тебе, гледа и збори нешто напред накај надвор и демек со ножевите ти бае против магијата и ги фрла наназад ножевите (мене за среќа тогаш ме промаши, затоа што не гледа каде фрла, напред гледа) и има обележано на која страна треба да падне ножот дали ќе биде успешно за магијата дали ќе ја тргне... Не ме прашувајте подетални информации, доволно се срамам што некогаш сум отишла по вакви раб :rofl:

Последна измена: 16 октомври 2022
    На Matotheja му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.531
    Допаѓања:
    15.757
    Страшно :worried:

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  14. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Абе, страшно е за страшно, само што Владанка крена куќа на два спрата од бизнисов а ние ќе си се плашиме :D

На Bratot му/ѝ се допаѓа ова.
  15. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.049
    Допаѓања:
    10.662
    Има повредено некој?

16. Fionicka

Fionicka Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2021
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    95
    Lelee Lele Jo's nekogo so noz da povredi Ili e tocno Ili nekoj po inat zboruva za Vladanka

17. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Македонски рулет 8-|

На MeowMeow, Justicija, ElenaOfRivendell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Па за инат да зборувам нема да знам каде живее и каква куќа има, башка уште и го имам бројот, идеше моја блиска личност имаше проблем ништо не и помогна само на почетокот малце демек, јас од љубопитност отидов бидејќи не ми е далеку и ми доаѓаше да станам да си одам, ама кога ми рече имам магија и дали сакам да ми ја тргне и реков да и така направи на врата застана, не разбирам зашто да лажам? Ако има некој друг што бил нека сподели, во мојот случај беше така немам попаметна работа овде ќе трескам глупости за Владанка од село, апла провидна е со сликата на маса што ја става кај икона и доле со нога ја занишувс масата и вика оп падна сликата имаш магија, зашто се потсетив на ова :( башка и совет ми даде, т. е. Прво ми рече дека сите врати ми се затворени, за работа, дечко итн и ако сакам да ми се отворат, кваките ќе ги мачкам со крстена вода :D ова беше пред 2 ипол години.

19. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    2.494
    Не верувам, не ги фрла толку далеку ама сепак прв пат кога идеш и гледаш така малце е хорористично... А имам слушнато дека маж и останал без работа па почнала да гата..како и да е толку од мене за Владанка да не ми дојде у сон со ножевите, ете некој и не ми верува мислат за инат зборам :D

20. Fionicka

Fionicka Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2021
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    95
    Pa dobro mozda i e tocno toa sto go zboruvate megjutoa neznam nemam ideno mi ja ispofalija mnoho deka mnogu pogagjala ne zimala pari