Dali ima nekoj ideno na gledanje kaj Dragi vo kocani. Ako ima ideno nekoj neka pise iskustvo dali covekot gleda pogagja I dali pomaga stvarno. Pozdrav
Здраво на сите. Ги следам постовите и искуствата за Владанка,па да споделам и мое искуство. Пред да почне короната имам одено неколку пати,за ситуацијава со ножевите е така само што кај мене ги фрлаше накај врата.. Мислев дека сум подобро,Али све тоа е привремено. До дека идеш ќе ти биде океј све,кога ќе прекинеш пак почнуваат проблемите. Сметам дека со сите "бајачки" е така. Мислам дека нема некој соодветен кој ќе ти го реши проблемот или ќе ти помогне за соодветната мака за која си појден. Последно што имам одено е кај дедо Илија,имам изгубено контакт од него,но верувајте дека ако вреди негде е само кај него. Штом влезов кај него ми рече : Девојче тебе прво те има уништено Маре од Петровец,а после Владанка. Не се оди на места кај што се чувствуваш среќна привремено. Човекот ми упати што да купам и да однесам в црква. И ете 3 години немам појдено нигде,па ми се среди целата ситуација.
A izvinete sto prasuvam jas sakam da odam kaj dedo ilija me inttesira dali konkretno pogagja dali po gledanje znae kakov problem imas. Ako sakate pisete mi. Pozdrav
Немам контакт од него,инаку се наоѓа над Козле детската клиника по едно патче,т.е угорница е. Кој и да прашате таму ќе ви каже за него
Јас кога бев носев мајца и слика. Се влегува и се оставаат железни пари и благо,кажуваш за што проблем одиш. После тоа тој си работи. Мораш да пишеш по што кажува работи кои треба да ги направиш. На почетокот мислев дека тоа се све банални работи,но го следев до крај. После тоа мислам дека све ми се подобри преку ноќ. Ако некој иде,нека побара бројче за да сподели. Сакам и јас пак да отидам чисто онака за благодарност
Број од бајач/гатач од околината на Скопје каде сте биле и имате позитивно искуство? Ви благодарам однапред