Здраво. Кај Ленче од Штип (с.Аргулица) искуство некој да каже. И дали Николина од с.Буково во манастирот Св. Спас е жива?
Здраво…може постот не ми е за овде но не најдов ништо слична тема…Доколку некој знае некој телефонски број од некоја гатачка да ми каже? Затоа што живеам во странство неможам да отидам лично Фала
Zdravo sakam da prasam dali nekoj ima kontakt od snaata na baba Rabija od ognjaci sto bae za uplav so olovo i koga moze da se odi na baenje ili nekoja zenicka sto znaete sto bae od uplav
Mene me interesira za taa Vladanka od banjani zatoa sto ja tolku falat deka mnogu znaela da gleda na ikoni I pogoduvala dosta raboti dali nekoj I'ma odeno kaj nea sega brzo I da mi kaze iskustvo od tamu Ali stvarno da kaze
Dali ima nekoj ideno kaj Fetka od rankovce da mu gleda na ikoni. Ako ima nekoj ideno neka pise iskustvo od tamy
Mene me interesira kako im pomagate na lugjeto koi imaat maka na koj nacin im pomagate zasto ne se kazete koja ste stom tolku nudite pomoc po forum koj e pobozen stvarno se kazuva so ime so broj na tel kazuva kade zivee I lugjeto idat tamo a po forum kakvio e toa falenje jas mozam ova ona