Што убаво си ја смислила приказнава. Ништо не знаеш,а задоволна си. Со заврзани очи на сила да не те однесе другарка ти? Зошто си пишала коментар во темава? Потреба имаш да те молам за да откриеш вистина? Темава факт е дека не треба да постои. Не знам од каде толку потреба од лажење и мајтапење.
Ma lzev tuja I mazev kako cigani tuja idev po gledaci I nisto ne gi pogodiv a posle gi faliv tuja kako gi sve pogodile I pomognale I covek kd otide zaprepasti se gjabe dade pare I za put i po tija gledaci ako nekoj stvarno gi e pomognaja neka pisev tuja Ali bez lzanje
Па, треба да ви влезе во глава дека таквите лажат. Измамници се. Ако некој стварно има таква дарба и сака да им помогне на луѓе, нема да им наплаќа за тоа.
E za toj si upravo Ali ovj sajt ovdeka e za gledaci koj na koga pomognaja I koj na koga pogodija Ali pa lzanje isplatiligi se za toj nikoj tuj ne gi dava pare sto lzev tuja
Imate li kontakt od crkvata kade sto baat vo Ognjanci i kako baat? Sakam da odam so maz mi kazete mi nesto poveke, na sto baat, nikogas ne sme bile a doma postojano se raspravame. Dali na nekogo mu pomognalo? Ve molam za odgovor, premnogu mi e vazno Fala vi
Во црква не се бае, се пали свеќа и се моли. Ако имате проблеми со мажот одете на брачно советување или терапија, повеќе ќе ви помогне отколку измислени прикаски.
Џабе им збориш. Колку пати им се кажало истото, ама не, бајачот од Кравари повеќе знае од школувани психотерапевти и доктори.
Vo crkvata imalo luge trebalo da legnes na grob i ne znam sto.... A citam i deka ima dosta sto baele od uroceno vo Ognjanci. Ubavo prasav, znaete ili ne ?
Многу ми е чудно како за домашна ситуација попрво помислуваат дека некој им фрлил магија а не дека можеби имаат проблем во односот на кој треба да работат. Онака, сите ти се криви освен ти.