Dali nekoj znae nekoj musliman čovek kaj skopje železnička met treba da odneses i 2000den tuka negde go imam pročitano ne mozam da go najdam
dali ke moze nekoj da mi kaze koj bae od strav imam bebe bidejki da tropne nekoj ili da se nakasla odma se streknuva
Нормално е бебе да се штрекнува. Не ве разбирам со тоа баење од страв, сите имаме стравови, и нормално е тоа.
Како што гледам од коментари прашања одговори, бајачките им го земаа лебот на психијатрите и психолозите.....
Podobar iscelitel od temava zdravje Koga sum neraspolozena i se custvuvavam mizerno idam tuka i se mi pominuva za mig Ve obozavam
Zdravo sakam da prasam itno mi e mnogu za malo bebe se raboti dali ke saka nekoj brojce od bajackata Mare od Petrovec da mi prati ako go imate fala vi mnogu unapred
Нема потреба од култура кога бебиња и бајачки се пишани во иста реченица, треба чукање по глава малце повеќе
Еве, културно да ти кажам. Арно ти вели членката. Никој не треба да иде кај бајачка, особено не треба да се носи бебе. Ако бебето има здравствен проблем, во други теми барај да ти препорачаат доктор.Во ваков случај минутите значат.Не ги троши кај бајачка. Ако има уплав и плаче, тогаш има разумни начини на кои можеш да се справиш.Прашај за совет во темите кај мајките, во категоријата Бебе.
Dobro pobarav samo eden broj ako nekoj ima neka prati a komentarite zadrzete si gi za sebe nema deteto zdrastveni problemi drugo e rabota nema sea da se objasnuvam