Dali ti imaat pomognato bajaci I gataci I ako imas negde odeno I ti pogodile I Pomognale pisi ako sakas
Зошто е многу лоша жена, зошто лаже, ќе ве тера по 3 ноќи да спиете во конаците и од ноќ 1000 ден ќе ви наплати, ќе ви бара јагне да носите, за молитва бара 1000 ден, ЗЛОБА ОД ЖЕНА ЗЛОБАА, ете затоа....мој совет кај неа не
Inaci 600 denari e od noc, znaci pari se problem, ne ,zloba'..... Mestoto so tie pari se odrzuva struja telefon voda popravki i resto,znaci ako mozete da odite po kafanini na drolju sto zavivaat kako da ja deraat da ostavate po 50/100 evra ke ostavite i tuka, taa gleda tamu vo manastirot i tie pari se za tamu eve ima ovie shyo gledaat po ilici i kukju odi tamu ,POEVTINI SE'...
Ej ej poleka, smiri strasti, zlobna e da, manastirot e prekrasen, kolku pati si bil pa mi popuvas ovde, sekoj so svoeto be alo, po prost komentar zdravje cccc
Bog da cuva of mori majko, tebe STOJA ZLOBATA TI E BABA ILI HAHAHAAHAHHA, sum otishla deka e manastir a ne gatac po ulica sea olabavi
Ти што толку ја браниш Стоја де кажи ми дали е ок како шо пиша членкава да бара јагниња, пари и многу други работи од луѓе кои што имаат мака? Што ако тие луѓе немаат пари? Да подигнат кредит ако не па за да можат да го исполнат секое нејзино барање? Или да се позајмат од пријатели за да можат да си дозволат да отидат да преспијат неколку денови у конаците? Зарем не е човечки да се рече кој има нека остави а кој не нека е жив и здрав битно е да му се помогне илиии емпатија 0%, само за нејзиниот газ да си гледа треба. Јас бев и видов шо и како се дешава, женава ми вика патишта има тука гледам (шо е нормално на денешницава или некој е на пат блиок или па некој од куќа) и јас детиште наместо да ќутам и викам “па да сите сме по странство” иии ваа одма почна да ми кажува цифри… Брат ми дека имал проблем требало да донира 500 е за изградбата на нов манастир таа шо ќе го градела и требало да оди и он да преспие нзм колку денови у конаците. Ни помалку, ни повеќе туку 500е. Чекај бе, зарем не може да рече треба да донира за било кој манастир или црква колку има можност толку, ајде брат ми има можности, ама има луѓе што едвај крпат крај со крај од каде би нашле 500 е? Нормално кога и кажав на мајка ми, ми рече дека се гледа дека женава е манипулатор голем, а и ние на годишно ниво од член си донираме обавезно за црквата која што се наоѓа во местото од каде што потекнуваме, уште од почетокот на самата изградба до ден денешен. И да напоменам знам уште многу други луѓе што биле и никаква помош ни напредок немало, сфатиле дека изгубиле само доста пари и време.
Прашав оти кога бев кај нејзе бев дете, немав врска, бев со машко таму шо не го сакав и шо не планирам ништо. А старава ми вика дека морало да се земам со тоа машко до 26 август, доколку не се омажам до тогаш, немало да се омажам никогаш. А син и стар вол 30 и кусур години, а неженет беше, па ме интересираше дали го оженила. Ќерка можам да му бидам ја, ако имаш ти дете за давање ете ти прилика.