Хахахаха еве јас ке ти кажам не е женет, сакал мажи, а Стоја иначе продава јагниња, тие што наводно ги бара Богородица, колне попови, и ако не оставиш пари може и ќотек да изедеш, Боже прости им што те користат за сатански работи и ПАРИ, и тоа од мака на луѓето, инаку јас за здравје отидов, ама имам и покоен па вие како сакате, идете па нека ве лаже како она гради цркви и демек помага ццццццццц ЗЛОБНИЦА
Pozdrav feminki! Potrebna mi e pomos od nekoj sto vi ima i vam licno pomognato i srdecno ve zamoluvam da spodelite! I jas bev skeptik,ama kako sto pocnaa da se redat samo nesrekji,problemi i sto uste ne okolu decata,mojata familija,sfativme deka nekoj si ima poigrano so nasite zivoti… Ocajna sum veruvajte mi! Potrebno mi e kontakt od covek koj moze da ni pomogne!
Се што пиша за мајка Стоја знам веќе познато ми е…(каде ли ќе и оди душата..) ама дека син и го привлекувале мажи не сум знаела
Доколку сте во можност би ви препорачала да отидете до кај Каролина од Пробиштип. Ние и наши блиски имаме позитивно искуство од кај нејзе.
Pa Jas imam odeno kaj taa Karolina od Probistip zenata nema veze od zivot naredile cela soba ikoni I ne gleda nego nagagja bez veze I masira po vrat
Да ти кажам искрено на нас ни погоди се, а исто и на наши пријатели и блиски роднини кои што беа.. Да точно масира и тоа го прави за да го извади тоа негативното, лошото од нас. Ние прв пат отидовме пред 3 години мислам и од тогаш до денес кога и да сме отишле сме осетиле олеснување големо. Тебе не ти погоди ништо? не осети подобрување после тоа?
Mene iskreno nisto ne mi pogodi niti pak mi gledase nego me zaprasyvase ova ona I me masirase po vrat niti imav nesto podobruvanje
A Sto pomaga toj Sinisa na, sto gleda a negovata majka Atigje mnogu znaese da gleda Ali za zal pocina pred nekolky godinu