Роза од Камењане, Савка од Добри Дол, Илинка од Пехчево...абе како што ве читам така се смеам. Дали сте добри или воздухот надвор ве тера да одите на бајачки?
I mene mi treba isto informacii od nekoj odza sto pravi i rastura ljubovni magii ako ima nekoj da preporaca pisete inbox fala..
Оџи такви ѓаволски работи не прават госпожа, тоа е врачар(сихирбаз).Оди, оди па како ќе се чудиш што те снајде после
Mhm vo red preporacajte nekoj vracar a veruvam deka ima dosta so slicni problemi mi treba sto rastura i pravi fala..
Ma tocno e toa sto e pisano za Stoja begajte od nea taa I kolne najloso ako ne dades pare strasno zlobna zena
Manastirot e ubav mnogu taka imam slusnato vo skackovce e manastir megjutoa taa Stoja e strasna I ponasanje I na sekogo po 400 500 evra bara I kolnenje mnogo ako ne dades pari
A I plus ovdeka reklamacija na gledaci kolko sakas I falenje tolko mnogo I koga otides strasno te rasprasuvaat nagagjaat I kako im pogagjaat kako im pomagaat mene ne mi e jasno eden da mi kazat od gledacite koj I'm pomognal I pogodil
Ne postoi takov, na psiha nekoe vreme, pa posle haos u glava, samo pozitivni misli i pozitivni raboti ke ni se slucuvaat ❤️
Samo moment. Zborite za zanata sto zivee vo manastirot sv.Troja vo Skackovce? ,, zenata” na popot????? Taa li?
Ne, nema maz ovaa Stoja, podaleku od nea ostavete nekoj kumanovac sto non stop me zamara za pari, alal neka se za manastirot, za site crkvi preubavo mesto ama "domakinkata" Gjavol