За правење на маѓии зошто друго? Јас се надевам дека лаже, макаршто таа не е човек што лаже, еве да се надеваме, дека неа ја лажеле, но читајќи ги коментарите овде, а и разговарајќи со луѓе кои биле жртва на маѓии и маѓепсници не би ме чудело ова да е вистина.
Ја користат магии да прават со тоа после на тој што му го намениле да не може никогаш лек да најде да се излечи,спаси.Има умоболни презлобни особи што не можеме ни да замислиме и поверуваме што се прават.
А од каде знаеш дека не била човек што лаже? Ја познаваш лично? Аман не верувајте во све што ќе прочитате
И јас имам прочитано на српски форум дека такви води се продаваат насекаде, од дома, по болници и сл. Не знам зошто ве чуди тоа.
Нормално е да се чуди нормален човек на вакви глупости. Нормален човек не би правел вакви будалаштини.
Ко ке има овци ќе има и волна Вода може и од бунар да наполнеш па да да кажеш од мртовец е ја продавам 3 за 100 и ете ти бизнис
Кој е тој гледач напиши? Ако е Славе не погодува секогаш и некои работи што ми кажа не ги најдов. Скептик сум спрема него
Ma kakov Slave nema veze od gledanje samo kopanje od nego I na kraj nisto niti najdovme a odevme tri kaj nego I isto ni kaza na site tri ama gjabe niti najdovme nesto niti se ostvari od toa sto go kaza
Прашањето ми е што и да погоди кога ништп не и помогнал? Значи и јас можам од 1000 работо 700 да ви погодам а проблемот ќе си стои пак нерешен Не ја сфаќам поентата на гатачиве
Veruvam deka postojat zlobni lugje sto cuda pravat ama kade sakate odete neka ve lazat, neka vi gi zemat parite, neka praat budali od vas nikoj nema da vi pomogne osven gospod i samite sebe. Batalete gataci, bajaci vracari toa e gjavilsks rabota i sekoe posetuvanje na nekoj takov e vas grev. Posetete crkvi, manastiri odenesete nekoj skromen dar vo crkvata i pomolete se, samo tamu ke si najdete mir.