Zdravo go procitav postov za devojceto od Stip sakas da prasam dali vi pogodi toa sto vi gledase I dali vi se nesto ostvari od toa sto vi gledase. Pozdravce
Dule ne zema pari ne ve ni gleda vo lice najcesto a za pari moze da mu ostavis i 10den i 1000den toa si e tvoe mislenje nema da ti kaze nisto za parite nema tarifa
Добро не ми е јасно зошто овде се лаже многу или сте лесноумни?? Од овде прочитав за славе од кравари и отидов кај него, па луѓее човекот нема три чисти, ми лупна едно име што ми правела маѓии но во мојата близина нема таква личност со такво име, ми црташе куќи нови старо и ништо не погоди па ако не сум отишла пак ќе сум останала немажена Човекот нема појма од ништо и не лажете по темава и за џабе не го фалете
Ja mislam deka ke treba da se izmies prvo so krstena voda i napies i mozebi ke bides svesna po nekokolku godini što ti zborel slave no čedo božjo docna ke ti bide bidi srekna što ne si ja fatila lopatata u raka za da se opravis bidejki najčesto ima zakopani raboti imaj si ubav den
Како може да добиеме контакт од тој Славе или Божо и дали некој има искуство со него ако саканда го сподели