Ma nema sto da odam imam ideno I na mnogu mesta kade sto gi falea I toa ke kazea gospod pa oni ono veze nemav od zivot a ne pa od gledanje
На тараса ги сушеше? Од птици да дојде пердувот ми е мн логично, и возможно. Ми се случило и мене да најдам пердуви особено од гулаби што застануваат на прозорите или тендата (церадата или као да се вика).
Па да на тераса али немаме гулаб или врапци , пердувот е од оние што ги имаме кокошките..ама чудно но сепак го фрлив в река...
Не мисли негативно. Штом биле надвор алиштата, сигурно пердувот летнал од некоја птица или од ветрот.
Не беа внатре не чинело алиштата надвор да се исуше уште на неродено бебе туку само внатре.. Бабини девитини..тоа е
Zdravo neznam kade da prasam pa tuka ke prasam u posledno vreme naogam raboti na rabota najdov prazna kutija od prsten pa najdov dvapati pari pa najdov denes nekoj prsten napraven od zica u kutiji so roba sto ni bea imali nekoje znacenje koga naogas raboti non stop
ZDRAVO BARAM STAR DEDO SO NA KAMEN SEDEL PRED KUKA CELO VREME OD PRILEP I IM POMAGAL NA LUGETO NEKOJ DA IMA BILO KAKVA INFORMACIJA?
MI SE SONI NA SON PRVEN POSLE DOZNAV DEKA LADE SE VIKAL COVEKOT KE MOZES LI NEKAKO DA MI POMOGNES DA DOZNAAM KAKO DA GO NAJDAM
Во постот никаде не пишува нешто такво или нешто што наведува дека се работи за проблеми помеѓу нив двајца. Кога пишувате вакви „препораки“, застанете и почекајте една минута, ќе ви помине.
AKO E vistina toa što go imas napisano podobro frli gi tie alista i otvaraj oči koj se ti vleguva doma pa makar da počnes da sumnjaš i od najbliskite od tvoite za žal što ne e ubavo
Site raboti koi ke gi najdes a ne im e mestoto tamu ne gi fakaj so gola raka stavaj gi vo solena voda moze da dodades i ocet malku i otkako ke postojat frlaj u reka a ako si gi veke fatila izmi se so krstena voda za sekoj slucaj