Dali veruvate vo gledanje na datum na ragjanje i ime i prezime. Dosta raboti sto mi se slucuvaat sega mi pogodi
Не сум посетила гатачи/бајачи ниту сум во план да посетам.Се е во Божји раце,како тој ќе рече така ќе биде.Си верувам во Господ.
Имаш траума, очигледно е затоа што не ни можиш да ја доловиш со зборови. Се познава по пишуваното, ако ти е некоја утеха, а мислам дека нема да ти биди, на многу луѓе ова им се случува. Под ''ова“ не подразбирам лошо искуство на свадба, туку 360 степени промена на реалноста (за жал не на подобро). Лек како лек, за сега не постои, одење по бајачки е само автосугестија, и помага само на кратко. Гледај да се дистанцираш од се што ти предизвикува стрес, оти после ова можи да се јават панични напади. Ќе помини време, веројатно ќе се средат работите ама лузните ќе останат.
Mene me interesira ovdeka edno vreme se pisuvase za taa Teodora devojceto od stip deka mnogu pogoduvala mnogy znaela da gleda a koga prasuvam dali ima nekoj ideno kaj nea I od toa sto my gledala dali nesto se ostvari na nekogo nikoj nisto ne kazuva