Здраво, некој добар гледарец да ми кажете? Ако знаете некој/а од Штип? Но може и од друг град само да е добар/добра гледарец.
Потребен ми е некој/а што може да помогне да се смират двајца во долга врска кои под чудни околности кои не можат да се опишат се имаат разделено. Ве молам сериозно кој знае некој таков нека ме насочи ќе ви бидам благодарен.
lelee tolko li ima tarifa za vadenje ziva taa Ruska od kratovo neli mnogu pomagala I pogoduvala edno vreme ja mnogu falea taa Ruska
I sega e falena samo što taa živa nikogas ne moze ni da izvadi a za ostanatoto e lesno da se ubedi sekoj čovek no taa da pomogne teško Ako e nesto za uroci i strav pomaga i sitni raboti nk golemite maki da gi sredi nema šansi
Друштво да знаете дека гледачката Сузана од Велес е почината, да не звониме. Би сакала некој да сподели искуство со Ратка од Текија?
Pa ako e taa jas imam ideno kaj nea so uste dve drugarki I posebno vleguvavme kaj nea na site tri isto ni imase kazano I od toa nisto pogodeno na niedna samo nagagjanje
Хм , долго ја читам темава и исто толку долго размислувам околу овие работи. Далие е во ред да се оди или не е во ред да се оди ? Кој тоа навистина го знае , доколку одењето е предизвикано од злоба секако дека не , но доколку е предизвикано од мака е тогаш секој човек би пробал се .Дали е во ред да се осудат луѓето што го бараат спасот?Кога маката е во срцето и душата , кога ситуацијата во која сме изгледа безизлезна ,кога се плашиме ,кога сме негативни со години ,кога во нас не е останата тронка надеж тогаш сме ранливи и пробуваме се , Јас лично имам неколку искуства во животот каде сто искушението ме натерало да побарам помош. И сум имал една неизбежна ситуација каде што морало да побарам гледач.Сеуште не се чувствувам доволно опуштено за да ги споделам моите искуства јавно но кој сака слободно нека ме праша ке си направиме муабет околу се сто сум искусил !
Picituvana forumdzike ve molam pisete mi poraka ke si porazgovarame se okolu iskustvata , blagodaram na razbiranjeto odnapred
Edno mislenje od mene vo red e da se odi koga se ima maka no problem e kade da se odi koj ke pomogn etuka e najfolem problem site si gi falat svoite za nekoj si interes Jas negi osufuvam lugjeto što odat da ja resat makata no tuka ima dosta na forumov što pisuvaat deka ne treba da se odi po takbi raboti za da im se fati poveke napravenoto koga ke otides na dobar gatac i da moze da go brati napravenoto vo toj moment gi razlutuvas onie koi što ti go podmetnale toa i uste vo pogolema nevolja si no da sedis so vkrsteni race uste poloso e