Прашање до сите во групава, дали сте биле досега кај некој што не ве прашал кој датум сте родени , или ако не сте биле лично да не била потребна слика или ваш предмет?Повеќето бараат нешто од вас речиси сите што јас ги знам бараат датум на раѓање.
Jas imam loso iskustvo so zhenava. Se odi mnogu rano,ima samo eden aftobus do kaj nea,za gledanje i pogoduvanje da vi kazam deka ne sum zadovolna bidejki nisto tocno ne mi kaza,a za pomaganje uste tolku. Gleda kolku radi red da ti projde, se zapisuvas vo edna tetratka so ime prezime i telefonski broj i pisuvas za koj problem odis. Ako odis za ljubov, mozhno e taa da im dava na nekoi momchinja telefonskiot broj od tebe za da te kontaktiraat ili slicno . Mene mi dade edna voda od lastovica, duri da stasam doma primetiv deka na dnoto pocna da se talozhi pesok. Od togas lugje kaj mene pocnaa mnogu losi raboti da mi se slucuvaat
Јас бев два пати и треба уште еднаш да одам. Иначе до сега тоа што ми го кажа е точно и се работи кои ги знаеме само во потесното семејство. Број оставив, ама уште некој дечко не ми се јавил Ќе ве известам како ќе поминам.
Да ве прашам дали има некој контакт од девојката шо гледа на тарот од Прилеп. Или некој друг шо гледа ама точно Фала ви.
Zdravo, dali nekoj znae vo okolina na Skopje gatacka/bajacka od koja navistina ste zadovolni i ima pogodeno raboti koj ne bi mozel da gi znae bilo koj od socijalni mediumi, muqbeti i slicno…