Ne Znam kakvo iskustvo si imala so nea i dali voopsto si ja kontaktirala ili si cula taka muabeti, jas licno imam iskustvo so nea od pred 1 den vcera mi gledase, moze na nekoi ne im cini ili ne im se veruva toa sto naplakja 2000 denari i mislat deka e lazno ama devojceto kazuva se od a do , mene mi rece raboti sto se desile godini i godini unazad uste i nemav uplateno koga mi rece nekoi raboti ne se ni razmisliv ddali da uplatam ili ne, posto pred 2 nedeli bev kaj Nada od Kavadarci sto site ja falat ovde ama ne vidov nikakva promena a istite tie 2000 denari gi dadov po orevoz do tamu i na nea sto ostaviv, taka da toplo vi ja preporacuvam Tea koj si ima maka neka i pise devojcevo e mnogu fino i mnogu pomaga, jas uste denes osekjam promena na samata sebe
Здраво пријатели по мака. Дали некој/а бил/а кај дедо Борче од Старо Нагоричане побрзо, дали се уште гледа и какви искуства имате?
Ja kontaktirav da i nisto ne mi pogodi sosem razlicni raboti Neznam kako moze na mene da ne pogodi na drug da pogodi Dosta veke lazno reklamirate gledarci sto nemaat vrska Ljuge ne si gi trosete pari!!!
A kako moze na site sto i.pobaraa broj i mi rekoa deka ja kontaktirale na site im pogodila samo tebe ne ili od x pricini zboruvas loso za nea
Ni mene ne mi pogodi i ne gledam pricina za napnuvanje sekoj svoja situacija i dozivanje kazuva...ako vi se dopada ok kontaktirajte ako ne nemorate neZZ za nepotrebno da se napaganja nekoj sto imalo poinakvo iskustvo...so seta pocit Kon site no Aj Malce relax
Koj se tie site? Abe dusho devojceto ne go ni poznavam samo.kazuvam iskustvo Da ne te plakjaat pa lazno reklamiras
Теодора и мене ми погоди, да речам 90 проценти. Но, најбитните работи ми ги погоди. Многу повеќе ми кажа од други места кај што сум била, а пред да се обратам кај неа бев на други 2, и сега на трите се совпаѓа, исто ми кажаа, а Теа најдетално. Така што, девојчето погаѓа.
Со што да помогне, јас тој момент не го сфаќам? Не тролам да не ме сфатите погрешно, најискрено прашувам. На пример идам јас со мака не ме сака некој дечко или имам здравствен проблем, и сеа она ми кажува дека тоа се дешавало...како ќе ми помогне она?
Не зборувам дека треба да ни го раскаже минатото. Дали знае како треба помогне било кој проблем што имаат луѓето. Не знам како би помогнала, јас не го работам тоа за да ти кажам
Растурале лоши работи направени од други луѓе, така ми одговорија кога прашав. Не знам ни јас не сум запознаена, не сум била по луѓево никогаш да барам помош